Skip to content

Στα περίπτερα: 30 κορυφαία Πανεπιστήμια των ΗΠΑ στην Ελλάδα – Διαδραστικοί πίνακες και ψηφιακά εργαλεία στα σχολεία – Κρίση στο βρετανικό σύστημα υγείας – Απώλεια βάρους “υπόσχεται” ενέσιμη θεραπεία για διαβητικούς

«Η Ελλάδα γίνεται διεθνής φάρος εκπαίδευσης» – Εναρκτήρια εκδήλωση της Συνόδου Ελληνικών και 30 κορυφαίων Αμερικανικών Πανεπιστημίων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια Εκδήλωση του «Pharos Summit 2022», της Συνόδου για την Ελληνοαμερικανική Συνεργασία στον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, παρουσία εκπροσώπων από όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και από 30 κορυφαία Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, καθώς και εκπροσώπων των Κυβερνήσεων των δύο κρατών. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Διαδραστικοί πίνακες και ψηφιακά εργαλεία στα σχολεία: Τι έχει στο μυαλό της η Νίκη Κεραμέως;

Τα «ψηφιακά εργαλεία στις σχολικές αίθουσες – διαδραστικοί πίνακες, σετ ρομποτικής, ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό, τα οποία στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος ψηφιακής εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών και τα οποία θα ξεκινήσουν να εγκαθίστανται κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς».

Διαβάστε περισσότερα εδώ & εδώ

Σε λίστα αναμονής για τα βρετανικά νοσοκομεία 7 εκατομμύρια ασθενείς

Κρίση στο σύστημα υγείας. Το 20% περιμένει πάνω από έναν χρόνο. Χρειάζονται περισσότερες από 12 ώρες για να δοθεί κρεβάτι στα επείγοντα περιστατικά. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Απώλεια βάρους “υπόσχεται” αναμενόμενη ενέσιμη θεραπεία για διαβητικούς

Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για όσους έχουν σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, δίνει μια ενέσιμη θεραπεία που βρίσκεται σε φάση 3 κλινικών μελετών και στοχεύει στην απώλεια βάρους. Σύμφωνα με τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες, πρωταρχικό στόχο για τη διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 αποτελεί η απώλεια βάρους. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *