Skip to content

Goodfairy – η πρώτη κοινωνική επιχείρηση της ασφαλιστικής αγοράς!

Στο δημοφιλές διεθνή κοινωνικό θεσμό του Giving Tuesday συμμετέχει και μια ελληνική ασφαλιστική επιχείρηση, η Goodfairy!

H “Giving Tuesday” είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην γενναιοδωρία και την αλληλεγγύη, στην οποία συμμετέχουν περισσότερες από 90 χώρες στον κόσμο. Εκατομμύρια άνθρωποι, επιχειρήσεις και οργανισμοί, τη συγκεκριμένη μέρα κάθε χρόνο προσφέρουν κάτι αφιλοκερδώς στην κοινωνία, υποστηρίζοντας έτσι την δημιουργία ενός πιο υποστηρικτικού πλανήτη!

Πιο συγκεκριμένα, αυτός που θα ασφαλίσει το αυτοκίνητό του μέσω της Goodfairy, ενισχύει οικονομικά έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής του, με μια δωρεά που θα κάνει η Goodfairy για λογαριασμό του.

Η δωρεά πραγματοποιείται δίχως καμία δική του επιπλέον επιβάρυνση, ενώ επαναλαμβάνεται σε κάθε ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σημαντικό και επαναλαμβανόμενο εισόδημα για τους φορείς της κοινωνικής οικονομίας (ΑΜΚΕ, σωματεία και συλλόγους).

Στα πλαίσια της συμμετοχής της στο Giving Tuesday 2023, η Goodfairy η Goodfairy διπλασιάζει το ποσό  της δωρεάς, προς τους ωφελούμενους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, για κάθε νέα αίτηση που θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας την εβδομάδα 27 Νοεμβρίου με 03 Δεκεμβρίου.

Καθώς υπάρχει η δυνατότητα, να προχωρήσει ο χρήστης σε αίτηση ασφάλισης για το όχημα του, ένα μήνα πριν την ημερομηνία λήξης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του, αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς, ακόμη και όσοι ανανεώνουν την ασφάλισή τους μέχρι και τις 26 Δεκεμβρίου 2023.

Το μέσο ποσό της δωρεάς, με την προσφορά του Giving Tuesday, θα κυμαίνεται γύρω στα 40 ευρώ ανά ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ενώ στατιστικώς, την ίδια περίοδο ανανεώνονται περίπου μισό εκατομμύρια ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ιδιωτικής χρήσης στην Ελλάδα.

Με τη συγκεκριμένη προσφορά, η Goodfairy θα αποδίδει το σύνολο των εσόδων της, προς τους περισσότερους από 40 συνεργαζόμενους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Η Goodfairy είναι μέλος του μητρώου νεοφυών επιχειρήσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Elevate Greece, ενώ έχει διακριθεί με πλατινένιο βραβείο στα Digital Finance Awards 2023 και χρυσό στα Hellenic Responsible Business Awards 2023, στην κατηγορία Καταπολέμηση της Φτώχειας / Ανεργίας / Κοινωνικού Αποκλεισμού!

Σύντομη περιγραφή της δράσης

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *