Skip to content

Συνάντηση ΣΕΑΝΛ με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νομού Λάρισας σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτα Δημήτριο παρουσία του κ. Γεώργιου Νίκου, (Αν Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΔ και πρόεδρος του Σωματείου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δ. Μακεδονίας), παρέδωσε υπόμνημα στον Περιφερειάρχη με το οποίο χαιρετίζουμε την πρόθεση του για στήριξη των επιχειρήσεων μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027 που θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα.

Τονίσαμε την σημασία της ένταξης των ΚΑΔ μας (66.22.. και των υποκατηγοριών αυτού) στα νέα προγράμματα και της μείωσης στο ελάχιστο του ποσού της έναρξης χορήγησης επιδότησης ώστε να μπορέσουν όσοι το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι να επωφεληθούν από την χρηματοδότηση καθώς είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση τους.

Επίσης ζητήσαμε να ενημερωθεί η ΕΑΕΕ για τις ενέργειες που θα γίνουν για την θωράκιση της Περιφέρειας ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχες φυσικές καταστροφές στο μέλλον, για να γίνει πιο εύκολη και άμεση η δυνατότητα ανάληψης νέων κινδύνων από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Καθοριστική ήταν η συμβολή του κ. Νίκου ο οποίος έχει μελετήσει τα συγκεκριμένα ΕΣΠΑ για λογαριασμό της ΠΟΑΔ και συμμετείχε στον σχεδιασμό αντίστοιχων προγραμμάτων για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Επίσης ενημέρωσε τον κ. Κουρέτα ότι είναι στην διάθεσή του για όποιες πληροφορίες μπορεί να χρειαστεί.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ – Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΜΑΡΑ-ΝΑΣΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *