Skip to content

Τηλεϊατρική στην πράξη από την Generali

Με τις υπηρεσίες “My e-Doctor” και “My Health IQ”

Ατομικές απαντήσεις και τηλεσυνεδρίες με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων ανά πάσα στιγμή προσφέρει το My e-Doctor της Generali, ενώ το My Health IQ είναι εφαρμογή που προσφέρει συμβουλές υγείας στο κινητό ανάλογα με τις δραστηριότητες και συνήθειες του χρήστη. Δείτε:

My e-Doctor

Η εφαρμογή My e-Doctor, καθιστά άμεσα προσβάσιμο ένα δίκτυο γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων στους ασφαλισμένους Υγείας με το πρόγραμμα Life On της Generali. Κατεβάζοντας την εφαρμογή δωρεάν οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τηλεσυνεδρίες μέσω βιντεοκλήσης με γιατρούς και να λάβουν άμεση και υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια φροντίδα, από όπου κι αν βρίσκονται, με το πάτημα ενός κουμπιού:

Ο γιατρός στο κινητό του πελάτη: Στις περιπτώσεις όπου ο πελάτης θέλει να επικοινωνήσει άμεσα με κάποιον γιατρό, μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να συνδεθεί μέσω βιντεοκλήσης, προκειμένου να λάβει μία πρώτη εκτίμηση των συμπτωμάτων του και ιατρική καθοδήγηση για τα επόμενα βήματα. Εάν ο ασφαλισμένος επιθυμεί να κάνει τον πρώτο έλεγχο των συμπτωμάτων του ο ίδιος, πριν μιλήσει με γιατρό, μπορεί να το κάνει μέσω του symptom checker που διαθέτει η εφαρμογή. Πρόκειται για μία εύκολη στη χρήση, αυτοματοποιημένη λειτουργία, που συνδυάζει διαφορετικά ιατρικά δεδομένα και πραγματοποιεί μία πρώτη εκτίμηση βάσει απαντήσεων του χρήστη σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Διατροφολογική Συμβουλευτική: Σε συνεργασία με την Affidea, ο ασφαλισμένος έχει πρόσβαση σε εξιδεικευμένους διατροφολόγους, με τους οποίους μπορεί να κλείσει ραντεβού, σε ειδική προνομιακή τιμή.

Κλείσιμο ραντεβού με γιατρό ή διατροφολόγο: Ο ασφαλισμένος επιλέγει ιατρική ειδικότητα, βλέπει διαθεσιμότητα και βιογραφικό των γιατρών και κλείνει ραντεβού τηλεσυνεδρίας από το κινητό του σε μέρα και ώρα που επιθυμεί. Μετά την λήξη της συνεδρίας λαμβάνει στην εφαρμογή και την ιατρική αναφορά για το περιστατικό του.

Δημιουργία προσωπικού ιατρικού φακέλου: Ο ασφαλισμένος απαντά σε ερωτήσεις για το ιατρικό ιστορικό του και ανεβάζει τις εξετάσεις του στο κινητό του. Δημιουργεί έτσι ένα ψηφιακό φάκελο υγείας στον οποίο έχει πρόσβαση ο γιατρός κατά τη διάρκεια της τηλε-συνεδρίας.

Δείτε το βίντεο:

My Health IQ

Ένας προσωπικός σύμβουλος υγείας και ευεξίας στο κινητό, που αντιλαμβάνεται το τρόπο ζωής και τις ανάγκες του ασφαλισμένου και τον κινητοποιεί να αλλάξει τις συνήθειές του προς όφελος της υγείας του! Η εφαρμογή καταγράφει δραστηριότητες, συνήθειες και διάφορους σημαντικούς δείκτες υγείας και στη συνέχεια διαμορφώνει το προσωπικό “σκορ υγείας” του ασφαλισμένου, το οποίο κατόπιν βελτιώνει με εξατομικευμένες συμβουλές:

Ο ασφαλισμένος κατεβάζει την εφαρμογή και καταγράφει τα βήματα, τους χτύπους της καρδιάς του, τις θερμίδες που καταναλώνει και το τρόπο ζωής του συνολικά και λαμβάνει συμβουλές και καθοδήγηση στην προσπάθειά του να υιοθετήσει πιο ευεργετικές για την υγεία του συνήθειες!

Γιατί το My Health IQ δεν είναι άλλη μία εφαρμογή υγείας, αλλά ένας προσωπικός life coach!

Σώμα

To σκορ υγείας του My Health IQ καταγράφει τις βασικές τιμές της λειτουργίας του σώματος: φύλο, ηλικία, ύψος, βάρος, περίμετρος μέσης, τιμές αίματος καθώς και άλλες παραμέτρους και τις αξιοποιεί για να παρέχει μία αξιόπιστη αξιολόγηση της υγείας και του τρόπου ζωής, σε πραγματικό χρόνο.

Μυαλό

Το πώς αισθανόμαστε είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για τον προσδιορισμό της συνολικής μας κατάστασης. Η εφαρμογή θέτει ερωτήματα για την ποιότητα της ζωής του ασφαλισμένου για τους τομείς που συμβάλλουν στην ψυχική του ευημερία για να καταμετρηθούν οι βασικές πτυχές της ψυχικής του ευεξίας.

Τρόπος ζωής

Το πώς ζούμε έχει σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική υγεία και ευημερία μας. Με το My Health IQ ο ασφαλισμένος μπορεί να παρακολουθεί τις συνήθειές του στην άσκηση, τη διατροφή, το άγχος, τον ύπνο αλλά και να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες του καπνίσματος και του αλκοόλ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *