Skip to content

Το 1ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για AI & προηγμένες τεχνολογίες για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Το πρώτο παγκοσμίως Certification Training Program στην Τεχνητή Νοημοσύνη και σε προηγμένες τεχνολογίες για Επαγγελματίες του Ασφαλιστικού και Χρηματοοικονομικού κλάδου

Ελάτε μαζί μας σε ενα μοναδικό ταξίδι και μάθετε πώς μπορείτε:
Να γίνετε ένας πανίσχυρος σύμβουλος με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, να εντυπωσιάσετε τους πάντες και να ανεβάσετε στα ύψη την παραγωγικότητα και την καριέρα σας!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Διάρκεια: 3 Μήνες
Ημερομηνία έναρξης: 11 Απριλίου 2024 
Εβδομαδιαίες live συνεδρίες μέσω Zoom διάρκειας 2 ωρών – συνολικά 12 webinars κάθε Πέμπτη και ώρα 15:00 – 17:00  
Υποστήριξη – βήμα προς βήμα για πρακτική και εύκολη εφαρμογή των ιδεών.
Προσκαλέστε το βοηθό σας να εκπαιδευτεί μαζί σας και να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε τη σωστή ψηφιακή στρατηγική!

AΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ! Τελευταία ευκαιρία!
Μη χάσετε την αποκλειστική προσφορά!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ DIGITAL TRAINING PROGRAM
Στο σημερινό ραγδαία εξελισσόμενο ασφαλιστικό και οικονομικό περιβάλλον, η στασιμότητα δεν αποτελεί επιλογή. 

Αποκτήστε τις δεξιότητες που θα σας καθοδηγήσουν στο παρόν και το μέλλον του επαγγέλματός μας. Είτε είστε fan της τεχνολογίας και θέλετε ακόμα περισσότερα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, είτε θέλετε να ξεκινήσετε και με απλό και εύκολο τρόπο να εντάξετε σταδιακά την τεχνολογία στην ζωή σας…η ώρα για #Adapt and Fly είναι ΤΩΡΑ!!

Ας επαναπροσδιορίσουμε τις δυνατότητες μας και την κορυφαία απόδοση στο νέο ψηφιακό τοπίο της ασφάλισης!

Στο δωρεάν webinar θα παρουσιάσουμε τα θέματα του εκπαιδευτικού προγράμματος και πώς μπορεί να αλλάξει την επαγγελματική σας ζωή:

1. Τεχνητή Νοημοσύνη – GPT : Γίνετε ειδικός στη χρήση του AI και απογειώστε την καριέρα σας! Δε θα πιστεύετε τι μπορείτε να κάνετε με το AI!
2. Δημιουργήστε το δικό σας ασφαλιστικό Στούντιο: Ξεχωρίστε απόλυτα από τον ανταγωνισμό και κάντε τους πελάτες σας να μιλούν με ενθουσιασμό σε άλλους. Θα έρχονται μόνο για την εμπειρία!
3. Εξεύρεση πελατών μέσω Webinars:  Βρείτε εκατοντάδες νέους πελάτες και απαλλαγείτε μια για πάντα από το No. 1 στρες! Tην εξεύρεση πελατών!
4. Content Marketing: Μάθετε όλα τα μυστικά για να δημιουργείτε εκπληκτικό περιεχόμενο εύκολα και κάντε τους υποψήφιους πελάτες να σας αναζητούν μόνοι τους και όχι το αντίστροφο!
5. Social Media Marketing: Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον «σωστό» τρόπο για να σας φέρουν εκατοντάδες νέους πελάτες και να γίνετε ένα super brand της ασφάλισης!
6. Email Marketing: Εύκολοι τρόποι να μεγαλώσετε τις λίστες email σας κατά χιλιάδες και να αυξήσετε εκπληκτικά την παραγωγή σας με λίγα μόνο κλικ και τη σωστή στρατηγική!
7. Εικονική Πραγματικότητα (VR & AR): : Ένας νέος εύκολος τρόπος χρήσης της VR τεχνολογίας στο γραφείο σας! Θα εκπλαγείτε!
8. Άλλες Τεχνολογίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, εξοικονόμηση χρόνου και αυτοματοποίηση διαδικασιών με ΑΙ και σχεδόν χωρίς κόστος! Η σελίδα σας θα βρίσκει νέους πελάτες και θα εξυπηρετεί τους υφιστάμενους, χωρίς καν τη δική σας παρουσία!
9. Τα πιο σημαντικά: Νοοτροπία του Νέου Ψηφιακού Ασφαλιστικού Συμβούλου/ Στρατηγικές διαχείρισης χρόνου/ Κατακτήστε την τέχνη της εξεύρεσης πελατών και του Cross-selling & upselling/ Αξιοποίηση CRM/ Συστήματα εργασίας/ Αντιμετώπιση αντιρρήσεων και αύξηση ποσοστού κλεισίματος με τη βοήθεια της επιστήμης

Δεν θα πιστέψετε πόση αυτοπεποίθηση θα νιώσετε σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας όταν ολοκληρώσετε την πιστοποίηση, και το σημαντικότερο, πόσο διαφορετική θα είναι η επαγγελματική σας ζωή!
 Γιατί να κάνετε εγγραφή;
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΣΚΕΨΗ…
Αφήστε μας να σας δείξουμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε και να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη, την τεχνολογία και την επιστήμη για να δημιουργήσετε ένα μέλλον πέρα από κάθε φαντασία!
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να επιταχύνουμε προς το μέλλον!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *