Skip to content

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου για τα Μέλη και τους Φίλους του ΣΕΣΑΕ

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 3ο ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 16 Μαΐου 2015.

Και φέτος ο ανταγωνισμός ήταν έντονος για τις δεκαεννέα (19) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αγωνίστηκαν για τη νίκη και το φιλανθρωπικό φορέα της επιλογής τους.

Μετά από αρκετές αναμετρήσεις, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας INTERASCO Α.Ε. η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη του φιλανθρωπικού σωματείου «To Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα της AIG HELLAS Α.Ε., την τρίτη θέση η ομάδα της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ AEEΓΑ – ΜΙΝΕΤΑ και την τέταρτη η ομάδα της EUROLIFE ERB ΑΕΑΖ.

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες που κατόρθωσαν να διακριθούν αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και φέτος στο τουρνουά. Επιπλέον, ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους φίλους του που για ακόμα μια χρονιά ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.

Το τουρνουά υποστήριξαν :

““CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός και

“MATRIX Ins. & Reins. Brokers S.A.” – Χρυσός Χορηγός.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *