Skip to content

Ψηφιακή εκπαιδευτική καμπάνια ΕΑΕΕ «Γιατί να ασφαλιστώ;» – Θετικά αποτελέσματα & επόμενα βήματα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η νέα εκπαιδευτική καμπάνια της ΕΑΕΕ προς το ευρύ κοινό με τίτλο «Γιατί να ασφαλιστώ;» που ξεκίνησε με την ενότητα «Γιατί να ασφαλίσω το σπίτι μου;», συνέχισε με τις ενότητες «Γιατί να ασφαλίσω την επιχείρησή μου;» και «Γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλιση υγείας;» αποδίδει πολύ θετικά αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής πάνω από 2 εκατ. άτομα έχουν εκτεθεί στα μηνύματά μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η καμπάνια έχει μακρόπνοο χαρακτήρα και θα βρίσκεται στον αέρα όλο το χρόνο σε κύματα διαφορετικής έντασης.

Φιλοξενείται στο ανανεωμένο site της ΕΑΕΕ https://iknow-insurance.gr/, στα Socia Media της ΕΑΕΕ (Facebook, LinkedIn) και προωθείται με εκτενές media plan σε ψηφιακό περιβάλλον πανελλαδικά και μέσω ραδιοφώνου στην περιφέρεια.

Συνεχίζουμε με την επόμενη ενότητα «Γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλιση ζωής – σύνταξης;»

Τα νέα υλικά για την ασφάλιση Ζωής-Σύνταξης (video & banners) μπορείτε να βρείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε με τις κυρίες Σάντρα Κοκονέτση (2103334131) και Εύη Τσιούρη (2103334124).

Σας προτρέπουμε και πάλι να μοιραστείτε τα μηνύματα μέσω των καναλιών επικοινωνίας σας ώστε όλοι μαζί να πολλαπλασιάσουμε το μήνυμα της αξίας της ασφάλισης.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *