3ο Live Well Event: Xιλιάδες κόσμου γιόρτασαν μαζί με την NN Ηellas

22 Απριλίου 2015

3ο NN Live Well event Σύνταγμα. Running in front: Κρις Βάλλας (γυμναστής) Τόνια Σωτηροπούλου (ηθοποιός) Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης  (γυμναστής)
Από αριστερά κάτω: Σοφία Ρατσιάτου, Κατερίνα Σάπαρη, Christian Böhlke, Χρήστος Ανθόπουλος, Wouter Heijmerink, Kωνσταντίνος Μπογδάνος, Ευθύμης Ρεντζιάς, Luis Miguel Gomez, Barrice, Karina Pereira
198587 2

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το πρωί στο Σύνταγμα για να λάβουν μέρος στο Live Well Event, ένα "κάλεσμα" για την προώθηση της άσκησης και της καλής υγείας, που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τα τρια τελευταία χρόνια η ΝΝ Hellas. Μικροί και μεγάλοι, με την εύνοια μιας υπέροχης ηλιόλουστης μέρας, έτρεξαν, έκαναν ποδήλατο και περπάτησαν μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων.198568

Το 3ο Live Well Event διοργανώθηκε και φέτος με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.)

Το 3ο Live Well Event διοργανώθηκε και φέτος με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.)

 

198589

Aπό αριστερά όρθιοι: Βούλα Κοζομπόλη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Ντάβλας, Κατερίνα Μολφέτα, Nίκος Συρανίδης , Ναταλία Δραγούμη, Εύη Μωραϊτίδου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Άρης Καβατζίκης, Μαρία Κοκονάκη, Αλέξανδρος Βουρδόλης

Αυτή τη χρονιά, η γιορτή ήταν διπλή , αφού η εταιρία γιόρτασε την αλλαγή της επωνυμίας της σε NN Hellas, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία Live Well που έχει στόχο την προστασία της υγείας, μέσα από τη υιοθέτηση της άσκησης και της σωστής διατροφής.

LiveWellNN

Αριστερά ο Luis Miguel Gomez (CEO NN Greece). Στη μέση:Η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων της NN Hellas Σοφία Ρατσιάτου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α Χρήστος Τεντόμας, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη. Δεξιά η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη με τις Άννα Ανδρεάδη, Κατερίνα Μολφέτα (Υπεύθυνη Επικοινωνίας NN Hellas) και Μαρία Χατζηνικολάκη (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Ανάπτυξης Μαζί για το Παιδί)

Την εκδήλωση παρουσίασαν, με κέφι και ενέργεια, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη, συνδυάζοντας την παρουσίαση με ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής.

LiveEventNN2

Από αριστερά: Νίκος Γεωργιάδης, Ευθύμης Ρεντζιάς & Γιώργος Καραγκούνης, Θοδωρής Παπαλουκάς. Κάτω σειρά: Ναταλία Δραγούμη & Μιχάλης Μαρίνος, Χριστίνα Αλεξανιάν - Κωνσταντίνος Καζάκος - Μιχάλης Μαρίνος - Γιώργος Ντάβλας και η Άννα Πρέλεβιτς

 Το Live Well Event συνδέθηκε για μία ακόμη χρονιά με έναν καλό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση φέτος περιλάμβανε για 1η φορά χρονομετρημένη διαδρομή, με κόστος 5 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα, το οποίο διατέθηκε εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μίας ομπρέλας δέκα κοινωφελών σωματείων, που στηρίζει παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

 Η NN Hellas για κάθε έναν πρεσβευτή του «Μαζί για το Παιδί» που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, πραγματοποίησε χρηματική δωρεά για την ενίσχυση της ένωσης.

Η NN Hellas για κάθε έναν πρεσβευτή του «Μαζί για το Παιδί» που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, πραγματοποίησε χρηματική δωρεά για την ενίσχυση της ένωσης.

Χρήστος Ανθόπουλος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Barrice, Κarina Pereira

Χρήστος Ανθόπουλος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Barrice, Κarina Pereira

Περισσότερα στιγμιότυπα (κλικ για μεγέθυνση):

 

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
"20 χρόνια σε αριθμούς" ένα ωραίο Infographic από την HDI - Gerling

Το Infographic είναι ένας μοντέρνος, ιντερνετικός τρόπος προβολής που χρησιμοποιείται κυρίως όταν θέλουμε να προβάλουμε μεγάλο όγκο πληροφορίας, με ωραίο...

Close