500 συμμετέχοντες στο Fundraising Gala Dinner για την «Ελπίδα»

13 Νοεμβρίου 2014

Περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι της ασφαλιστικής αγοράς γιόρτασαν την Ημέρα Ασφάλισης με μία ξεχωριστή εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» διοργάνωσε επίσημο δείπνο τα έσοδα του οποίου πρόσφερε για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του σημαντικού έργου που επιτελείται μέσα από τη λειτουργία της: Τη δυνατότητα εύρεσης συμβατού δότη για τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών προκειμένου να θεραπευτούν.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Α. Σαρρηγεωργίου χαιρετίζοντας την εκδήλωση ανέφερε : «Σήμερα γιορτάζουμε την ανεκτίμητη προσφορά και προστασία που προσφέρει η Ασφάλιση στην κοινωνία και την οικονομία.Με πάνω από € 3 δισ. που δίνουμε κάθε χρόνο σε αποζημιώσεις, συμβάλλουμε στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της οικογενειακής ηρεμίας, αλλά και στην ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης. Με πάνω από € 11 δισ. επενδύσεις & € 500 εκατ. ετησίως σε φόρους, στηρίζουμε την εγχώρια οικονομία.

Με πάνω από 20.000 θέσεις εργασίας, στηρίζουμε την απασχόληση. Με τη δουλειά μας, αγγίζουμε καθημερινά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων και τους ανακουφίζουμε στις δύσκολες στιγμές τους. Κι αυτό είναι η ουσία αυτού που κάνουμε. Για αυτό ακριβώς το λόγο επιλέξαμε να γιορτάσουμε αυτή την Ημέρα στηρίζοντας έμπρακτα την «ΕΛΠΙΔΑ», ένα σύλλογο που επίσης αγγίζει καθημερινά τη ζωή ανθρώπων σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές».

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε η Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΛΠΙΔΑΣ, κ. Κ. Φιλιππίδου εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την πρωτοβουλία της ΕΑΕΕ να στηρίξει το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Η κ. Φιλιππίδου μεταφέροντας το μήνυμα της Προέδρου κ. Μ. Βαρδινογιάννη, εξήρε το έργο του ασφαλιστικού κλάδου στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς.

Το δείπνο έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την καλλιτέχνιδα κ. Νίνα Λοτσάρη και την ορχήστρα της. Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας, κ. Χρήστος Ζαμπούνης.

Την ασφαλιστική αγορά τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Κ. Μητσοτάκης, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γ. Στουρνάρας, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θ. Φέσσας (στη φωτογραφία με την σύζυγό του, τον κ. Σαρρηγεωργίου και την κ. Αντωνάκη), ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κ. Μίχαλος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΠΙΔΑΣ και πολλοί ξεχωριστοί καλεσμένοι από την πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου και την ασφαλιστική αγορά.

Η ΕΑΕΕ ευχαριστεί θερμά τις ασφαλιστικές εταιρίες – μέλη της “Αιγαίον”, “Ατλαντική Ένωση”, “Δύναμις”, “Εθνική Ασφαλιστική”, “Ευρωπαϊκή Πίστη”, “Eurolife ERB”, “Generali”, “International Life”, “Υδρόγειος” που στήριξαν με την ευγενική τους χορηγία την εκδήλωση αλλά και όλους τους παριστάμενους που με τις δωρεές τους ενίσχυσαν το σκοπό της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Χορηγός στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης η Eurolife

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική, πιστή στην αντίληψη ότι η έξοδος της πατρίδας μας από τη μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση...

Close