ERGO: Μεγάλος Χορηγός στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας

13 Νοεμβρίου 2017

Η ERGO Ασφαλιστική, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων των δύο εταιριών), για ακόμη μια χρονιά στήριξε έμπρακτα τους δρομείς του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ.

Ο τετραήμερος εορτασμός του Μαραθωνίου Αθηνών, ξεκίνησε με την επίσημη τελετή εγκαινίων της ERGO Marathon Expo, το μεσημέρι της Πέμπτης 9/11/2017. Η ERGO Marathon Expo αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ένα μοναδικό αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ που φιλοξένησε χιλιάδες δρομείς του ΑΜΑ και φίλους του αθλητισμού, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 11/11/2017. Η ERGO, Ονομαστικός Χορηγός της έκθεσης του Μαραθωνίου είχε παρουσία στο χώρο με κεντρικό περίπτερο, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διασκεδαστικές και ευχάριστες δράσεις, ενώ παράλληλα μπορούσαν να ενημερωθούν για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της από Συνεργάτες του εταιρικού της δικτύου.

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη μας χαρά στην ERGO Ασφαλιστική, συμμετείχαμε έμπρακτα σε αυτόν τον ιστορικό θεσμό, που αναβιώνει επιτυχώς κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Θεσμός που χαίρει καθολικής αναγνώρισης και προσελκύει προσοχή από όλο τον κόσμο. Σε πλήρη συμφωνία με την εταιρική κουλτούρα μας που συνοψίζεται στη φράση «Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω», στην ERGO, για ακόμα μια χρονιά, προστατεύσαμε και ασφαλίσαμε όλους τους συμμετέχοντες από κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ τους δώσαμε δύναμη σε όλη τη διαδρομή με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών μας. Επιπρόσθετα, η ERGO Ασφαλιστική χορήγησε τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, συνδέοντας τους αγώνες Run Greece που διεξήχθησαν καθ’όλη τη διάρκεια του 2017 σε επτά πόλεις στην Ελλάδα. Φιλοξενήσαμε 140 δρομείς από όλη την χώρα, που διακρίθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες και οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια την περιφέρειά τους στον τελικό αγώνα την ημέρα του Μαραθωνίου βιώνοντας τον τερματισμό τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο».

Με το μήνυμα «Έργο σου, να είσαι έτοιμος για τη μεγάλη στιγμή. Έργο μας, να είμαστε εκεί για να σε υποστηρίξουμε.», η ERGO Ασφαλιστική με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, έγινε πρέσβειρα του αθλητικού ιδεώδους και οι άνθρωποί της αρωγοί του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, σχηματίζοντας την μεγαλύτερη ERGO Running Team με 263 μέλη και από τις δύο εταιρίες του ομίλου ERGO στην Ελλάδα.

Κεντρική φωτό:  Ο Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, εγκαινιάζει την Ergo Marathon Expo

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
NN Hospital for All: Ολοκληρωμένη Κάλυψη σε άτομα με ιστορικό από την ΝΝ Hellas

Η NN Hellas παρουσιάζει το NN Hospital for All δίνοντας για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά τη δυνατότητα ολοκληρωμένης νοσοκομειακής...

Close