Νέο ΔΣ για τον Ελληνικό Σύλλογο Πραγματογνωμόνων & Διακανονιστών ζημιών

26 Νοεμβρίου 2020

Ο Ελληνικός Σύλλογος Πραγματογνωμόνων και Διακανονιστών ζημιών ανακοινώνει πως στις 13/11/2020 και ώρα 16:00’, πραγματοποιήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν, μεταξύ άλλων, οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβολαίου παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου από τον ΔΣΑ. Λόγω των έκτακτων συνθηκών η ψηφοφορία διενεργήθηκε ηλεκτρονικά, μέσω του πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή Κάλπη Ζευς» του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε,

Τα μέλη που εξελέγησαν κατά την ΓΣ συγκροτήθηκαν σε σώμα και η σύνθεση του νέου ΔΣ, η θητεία του οποίου είναι 3 έτη, είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Σταύρος Δημόπουλος
Αντιπρόεδρος: Σταύρος Τατάρογλου
Γραμματέας: Ευάγγελος Σούτης
Ταμίας: Jurgen Meijer
Έφορος: Συμεών Μασέλης

Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη η Κα Ιωάννα Βουρεκά

Στην Γενική Συνέλευση συμμετείχαν συνάδελφοι πραγματογνώμονες μέλη του Συλλόγου που εκπροσώπησαν το σύνολο της αγοράς, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
H Howden εξαγοράζει την Safeonline

Tον εξειδικευμένο broker στις ασφαλίσεις κυβερνοχώρου και τεχνολογίας Safeonline, με έδρα το Λονδίνο, εξαγόρασε προσφατα ο όμιλος Howden Broking Group...

Close