Η Samsung για το μέλλον της ασφάλειας της τεχνητής νοημοσύνης

15 Νοεμβρίου 2018

Η Samsung συμμετέχει στην έρευνα για την ασφάλεια της τεχνητής νοημοσύνης και στην εξέλιξή της μαζί με περισσότερους από 70 οργανισμούς από τον ακαδημαϊκό χώρο, την κοινωνία των πολιτών και τη βιομηχανία

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την ένταξή της στη «Σύμπραξη για την Τεχνητή Νοημοσύνη που θα ωφελήσει τους ανθρώπους και την κοινωνία» [Partnership on Artificial Intelligence to Benefit People and Society (PAI)], που στόχο έχει να αναπτύξει ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Από την ίδρυσή της το 2016, η σύμπραξη «PAI» αποτελεί μία κοινοπραξία της βιομηχανίας της τεχνολογίας, η οποία διεξάγει έρευνες, πραγματοποιεί συζητήσεις, μοιράζεται πληροφορίες, προσδιορίζει νέους τομείς για την εφαρμογή του ΑΙ και δημιουργεί ενημερωτικά υλικά για να προάγει την κατανόηση τεχνολογιών ΑΙ. Ο οργανισμός έχει σήμερα περισσότερους από 70 συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων διεθνών εταιρειών και ομάδων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ειδικεύονται στον τομέα του ΑΙ.

Αναγνωρίζοντας την ταχεία εξέλιξη και στοχεύοντας στη θετική επίδραση στο μέλλον των τεχνολογιών ΑΙ, η Samsung συμμετέχει στη σύμπραξη «PAI» για να διαμορφώσει την κατεύθυνση της ανάπτυξης του ΑΙ μαζί με τις άλλες διεθνείς εταιρείες-μέλη. Ως μέλος της σύμπραξης «PAI», η Samsung θα συμμετέχει στην ομάδα εργασίας «Συνεργασία μεταξύ των Ανθρώπων και των Συστημάτων ΑΙ» και θα διερευνήσει μία πιθανή συνεργασία μεταξύ ανθρώπων και ΑΙ. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να συμμετάσχει σε έρευνες με θέματα που θα αφορούν στην ασφάλεια, τη διαφάνεια, καθώς και τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις του ΑΙ.

«Η Samsung είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ΑΙ προϊόντων και υπηρεσιών, που είναι αξιόπιστες και ασφαλείς για τους ανθρώπους και ωφέλιμες για την κοινωνία», δήλωσε ο Seunghwan Cho, Executive Vice President στη Samsung Research. «Ως μέλος της σύμπραξης «PAI», η Samsung θα προσπαθήσει να διευκολύνει τη συνεχιζόμενη πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης και να αναπτύξει τις βέλτιστες πρακτικές για τις τεχνολογίες AI».

H Samsung διαθέτει ένα δίκτυο επτά διεθνών Κέντρων Καινοτομίας στη Σεούλ, στη Σίλικον Βάλεϊ, στη Νέα Υόρκη, στο Κέιμπριτζ, στη Μόσχα, στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
O ΣΕΣΑΕ φιλοξενεί τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τον κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, σε ειδική εκδήλωση –...

Close