Victory Promise: Πετυχημένη δεκαετής παρουσία και πολλά υποσχόμενο μέλλον

7 Αυγούστου 2019

Του Νίκου Σακελλαρίου

Γεμάτοι από αισιοδοξία για το μέλλον της εταιρείας, τα στελέχη της Victory Promise βράβευσαν τους συνεργάτες τους σε εκδήλωση που παρέθεσαν στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου. Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή να φτάσει στην επόμενη 3ετία τα 25 εκατ. ευρώ. Το 2018 η Victory Promise παρουσίασε παραγωγή 10 εκατ. ευρώ και για 5η συνεχόμενη χρονιά λειτουργική κερδοφορία με μηδενικές υποχρεώσεις προς τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες.

Σταμάτης Συγγρός

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της Eurolife και Πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο οποίος βραβεύθηκε από τον κ. Σταμάτη Συγγρό για την 20ετή γνωριμία και συνεργασία του με την εταιρεία μαζί με τον Γεν. Διευθυντή Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Εurolife κ. Ν. Δελένδα, ο κ. Κάρολος Σαίας, διευθύνων σύμβουλος της Interasco, που επίσης βραβεύθηκε για την αποδοτική συνεργασία του με τη Victory Promise  και η Διευθύντρια Πωλήσεων της Interasco κα Nαταλία Γιαννιού, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Πίστης κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, ο κ. Βασίλης Καρέλλας, Διευθυντής Πωλήσεων της CNP Ζωής, ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο οποίος κατά τη βράβευσή του αναφέρθηκε στην πολύχρονη φιλία του με τον κ. Συγγρό, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Mega Brokers, ενώ μήνυμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας έστειλε και ο διευθύνων σύμβουλος της Generali κ. Παναγιώτης Δημητρίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά γνωστά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και της Διαμεσολάβησης.

Απόστολος Παπαηλίου

Κομβική και σημαδιακή στιγμή του 2018 για την ιστορία και την πορεία της Victory Promise ήταν η είσοδος στα νέα υπερσύγχρονα γραφεία στα σύνορα Αγ. Παρασκευής-Χολαργού. Ο CEO και Operations Director της Victory Promise, κ. Απόστολος Παπαηλίου, αναφέρθηκε στην επιτυχή ενσωμάτωση της GDPR από την εταιρεία καθώς και στην εκπαίδευση των συνεργατών της πάνω στην IDD, με στόχο να θωρακίσουν τις εργασίες τους. Ιδιαίτερη σημασία απέδωσε στην επένδυση στην τεχνολογική αναβάθμιση μέσω της DΑΤΑ Wise που προσφέρει μία απεικόνιση του χαρτοφυλακίου στους συνεργάτες, αλλά και στη συνεργασία με την ICAP για την αξιολόγηση και εκπαίδευση του προσωπικού.

Και το ταξίδι συνεχίζεται…

 Τα επόμενα projects αφορούν στο Digital Marketing και σε μία εκστρατεία προς νέους συνεργάτες για πρόσκτηση νέας παραγωγής, τη δημιουργία πλατφόρμας e-learning και σεμιναρίων webminar. Στόχος είναι να επενδύσουν στην τεχνολογία και τους νέους συνεργάτες και να προβάλλουν το ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Ο πρόεδρος της Victory Promise, Σταμάτης Συγγρός, εμφανώς συγκινημένος για τα 10 χρόνια της εταιρείας, αναφέρθηκε στον τρόπο που η Victory Promise ανταποκρίθηκε στις θεσμικές αλλαγές του κανονιστικού και θεσμικού πλαισίου, τονίζοντας τα οφέλη της ασφαλιστικής αγοράς από την IDD και επισημαίνοντας την πολύ καλή δουλειά που έκανε το Επιμελητήριο πάνω στην εκμάθηση και εφαρμογή της Οδηγίας. Η Victory Promise έχει κάνει την προσαρμογή στην Οδηγία "πολύ εύκολη υπόθεση", είπε.

Ο κ. Συγγρός επεσήμανε ότι η τεχνολογία δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον ανθρώπινο παράγοντα. Μπορεί όμως να βοηθήσει και να επιταχύνει τις παραγωγικές εργασίες. Η ταχύτατη προσαρμογή στις εξελίξεις είναι άμεση ανάγκη.

Τόνισε εξάλλου ότι η Victory Promise θα επενδύσει στο κόστος πρόσκτησης εργασιών, γιατί θέλουν να βάλουν νέα στελέχη υψηλού επιπέδου στην εταιρεία. «Έχουμε κακά και καλά νέα για εσάς. Τα κακά νέα είναι ότι έχουμε λίγο χρόνο για να αλλάξουμε. Τα καλά νέα είναι ότι ο χρόνος μας φτάνει» κατέληξε στην ομιλία του ο Σταμάτης Συγγρός.

Λίγα λόγια για την Victory Promise

Η Victory Promise ιδρύθηκε το 2008 από τους Απόστολο Παπαηλίου, Σταμάτη Συγγρό και Γιάννη Μαργιούκλα, οι οποίοι έχουν 30 και πλέον έτη εμπειρία στο χώρο της διαμεσολάβησης, έχοντας θητεύσει σε δύο από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους στον χώρο των ασφαλειών, την Allianz και την Nationale Nederlanden. Στόχος της εταιρείας ήταν να συγκεντρώσει τις δυνάμεις μιας ομάδας διαμεσολαβούντων κάτω από ένα βιώσιμο εταιρικό σχήμα που θα ασκεί ελεύθερα και χωρίς δεσμεύσεις το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου, ενώ παράλληλα θα αποτελεί την «μήτρα» παραγωγής και εκπαίδευσης νέων ασφαλιστικών συμβούλων. Στα 10 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά και ειδικότερα στον χώρο της διαμεσολάβησης η VP έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 7.000.000€ σε ασφάλιστρα, να συνεργάζεται με πάνω από 200 ασφαλιστικούς συμβούλους, και κυρίως να έχει πάνω από 12.000 ικανοποιημένους πελάτες. Σήμερα συνεργάζεται με 16 ασφαλιστικές και 3 μεσιτικές εταιρείες παρέχοντας πρόσβαση στο σύνολο των ασφαλιστικών προϊόντων της Ελληνικής αγοράς και αν παραστεί ανάγκη και της Ευρωπαϊκής. Την τριετία 2014 – 2016 παρουσίασε διαδοχικές λειτουργικές κερδοφορίες με αποτέλεσμα να ισχυροποιηθεί οικονομικά γεγονός που της επιτρέπει να βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές και κατ’ επέκταση τις υπηρεσίες της. Διαθέτει το δικό της εκπαιδευτικό κέντρο (Victory Promise Academy) με πάνω από 200 ώρες σεμιναρίων ετησίως, αλλά αξιοποιεί παράλληλα και όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο:

 

Η Εταιρεία μας

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση:Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Οικονομία: δύο στους τρεις πολίτες αγνοούν βασικές έννοιες

Σειρά δράσεων για την εξάλειψη του χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού αναλφαβητισμού, δηλαδή της ευρείας άγνοιας που παρατηρείται στον πληθυσμό για το...

Close