ΕΕΑ - ΕΙΑΣ: Συνεχίζονται τα δωρεάν webinar για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

28 Σεπτεμβρίου 2020

Το προτελευταίο διαδικτυακό σεμινάριο για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από τα  5 συνολικά  που διοργάνωσε το Ε.Ε.Α. σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ για εκκίνηση του φθινοπωρινού κύκλου εκπαίδευσης, πραγματοποιείται αύριο 29 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για το Σεμινάριο Εισαγωγής στην Αξιολόγηση Κινδύνων, στον Διακανονισμό Ζημιών και στις Αποζημιώσεις Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων.

Θα έχει διάρκεια 3 ώρες και διεξαχθεί  από 16:00 έως 19:00  (Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου).

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι o κος Αλέξης Κώτσαλος  Προϊστάμενος του Τομέα Αναλήψεων Θαλάσσιων κινδύνων (Marine) Πλοίων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με μεταπτυχιακές σπουδές Στρατηγικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Staffordshire της Αγγλίας και σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διαπραγματεύσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κος Κώτσαλος έχει πολυσχιδή εμπειρία στους Κλάδους  Γενικών Ασφαλίσεων, με έμφαση στην Αξιολόγηση (Risk Underwriting) και στην Ασφάλιση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιχειρησιακών Κινδύνων.  Συγγραφέας του βιβλίου «Επιχειρηματικές Ασφαλίσεις Πυρός και Διακοπής Εργασιών».

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 1η Οκτωβρίου

Το webinar που ολοκληρώνει την πεντάδα των σεμιναρίων που διοργανώθηκαν, για εκκίνηση του φθινοπωρινού κύκλου  είναι το: Σεμινάριο Οργάνωσης Ασφαλιστικού Γραφείου και Ψηφιοποίησης Εργασιών

Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής:  16:00 – 19:00 (διάρκεια 3 φυσικές ώρες)

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Ευαγγελία Κριετσέπη, Σύμβουλος Πληροφορικής και Μαθηματικός, Certified Microsoft Office Specialist Expert, Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η κα Κριετσέπη διδάσκει Πληροφορική και Τεχνολογίες Πληροφορικής, ενώ διαθέτει εξειδίκευση επί θεμάτων Περιβάλλοντος Windows, Προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, Internet, Power Point, Access, Outlook), Microsoft Project, Visio, Lotus Notes, AutoCAD και Γλωσσών Προγραμματισμού.

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Designia Insurance Brokers διακρίθηκε στα Impact BITE Awards 2020

Bronze Award για την επένδυσή της στην πλατφόρμα Navision της Microsoft Η Designia Insurance Brokers διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση των...

Close