Ελληνική ασφαλιστική σε συζητήσεις για πώληση

21 Ιουλίου 2021

Πριν απο δύο περίπου εβδομάδες ο Πρόεδρος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, Αναστάσιος Κασκαρέλης, μιλώντας στο Liberal Markets επιβεβαίωσε οτι η εταιρεία "έχει δεχθεί προτάσεις εξαγοράς" από εταιρείες του εξωτερικού (πολυεθνικές), σχολιάζοντας μάλιστα, ότι οι υποψήφιοι αγοραστές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον Δείκτη Φερεγγυότητας (CSR).

Θυμίζουμε ότι πριν από ενάμιση χρόνο περίπου δημοσιεύματα ήθελαν την Υδρόγειο να είναι έτοιμη να κλείσει συμφωνία εξαγοράς από την πολυεθνική Vienna Insurance με δραστηριότητα στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι συζητήσεις συνεχίζονται και επί του παρόντος για την Υδρόγειο, ενδεχομένως από εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Αν αναλογισθεί κανείς τα τελευταία μεγάλα deal και ποιες επωνυμίες αφορούσαν, δεν είναι δύσκολο να σκεφθεί και ποιες μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα μπορεί να ενδιαφέρονται για την Υδρόγειο.

Η υγιής, κερδοφόρα ελληνική εταιρεία γενικών ασφαλειών γιόρτασε πριν από δυο χρόνια τα 45 χρόνια λειτουργίας της ενώ πριν απο λίγους μήνες έκανε και είσοδο στον κλάδο Υγείας, παρουσιάζοντας δυο προγράμματα για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εννέα στους δέκα εργαζόμενους ζητούν ευελιξία στον χώρο και στο ωράριο εργασίας: Έρευνα EY

Εννέα στους δέκα εργαζόμενους επιθυμούν ευελιξία σχετικά με το πού και πότε θα εργάζονται, με τους millennials να είναι πιθανότερο...

Close