Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι «Καρυάτιδες» της Karavias Underwriting Agency στην «Art Athina 2017»

19 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά η μεγαλύτερη έκθεση για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό στη χώρα μας, η «Art Athina», στην οποία συμμετείχε η Karavias Underwriting Agency  ως Αποκλειστικός Χορηγός Ασφάλισης, παρέχοντας κάλυψη κατά παντός κινδύνου, μέσω του εξειδικευμένου συμβολαίου  Έργων Τέχνης & Κοσμημάτων «Fine Art Insurance».

Η προσέλευση του κοινού ήταν και φέτος μεγάλη. Χιλιάδες επισκέπτες, φίλοι της τέχνης και εκατοντάδες συλλέκτες και VIP προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό χώρο και την πολιτική, παρευρέθηκαν στην έκθεση.

Στο περίπτερο της Karavias Underwriting Agency  τις εντυπώσεις κέρδισε η «Κλοπή της Καρυάτιδας»,
η οποία αποτέλεσε το κεντρικό θέμα του περιπτέρου.  Προκάλεσε συζητήσεις μεταξύ των επισκεπτών, πολλές από τις οποίες μεταφέρθηκαν και στα social media, με ποικίλες αναφορές στο Facebook.

Το περίπτερο της Karavias Underwriting Agency ήταν το πιο δημοφιλές περίπτερο ανάμεσα στους χορηγούς, τόσο σε θέμα επισκεψιμότητας και προσέλευσης ενδιαφερομένων συλλεκτών, όσο και ως προς τη διάρκεια της παραμονής των επισκεπτών στο περίπτερο.

Η Karavias Underwriting Agency ανανεώνει το ραντεβού της για το 2018.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Zητείται υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ για τα κεντρικά γραφεία της INTERLIFE Ασφαλιστικής στη Θεσσαλονίκη  Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών Μεταπτυχιακό στην...

Close