Πρώην playmate ασφαλιστική σύμβουλος στην ΝΝ

10 Οκτωβρίου 2018

Πρόκειται για τη Βιβή Τσιάμη – όσοι παρακολουθούν την εγχώρια show biz έχουν πολλούς λόγους να ξέρουν το όνομά της: Playmate 2003, πρώην σύντροφος (επί χρόνια) του γνωστού μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, με πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση και συμμετοχές στο ραδιόφωνο.

Η νεαρή κοπέλα φαίνεται ότι αποφάσισε, πολύ ορθά, να εκμεταλλευτεί τις πάμπολλες γνωριμίες και το γνωστό της όνομα, και να κάνει μια ωραία στροφή στη ζωή της, μπαίνοντας στην αγορά ιδιωτικής ασφάλισης.

H κ. Τσιάμη φαίνεται πως έχει πάρει πολύ ζεστά το νέο της ξεκίνημα – στο λογαριασμό της στο Instagram (έχει 10.000  followers...) έχει αναρτήσει, μεταξύ άλλων, το πιστοποιητικό εκπαίδευσής της στην ΝΝ!

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην Βιβή Τσιάμη και την καλωσορίζουμε στο χώρο όπου τίποτα δεν εμποδίζει κανέναν, να φτάσει όσο ψηλά θέλει – παρά μόνο, ο εαυτός του!

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CLOSE
CLOSE
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ασφάλιση μικρών πλοίων: Μειώθηκαν δραστικά οι αποζημιώσεις το 2017

Νίκος Σακελλαρίου Ο τουρισμός διέσωσε τον κλάδο Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι επηρεάζει τις ασφαλίσεις (μικρών) πλοίων - σύμφωνα με...

Close