Ταξίδι της PF Mylifepartners σε συνεργασία με τη Eurolife

24 Μαΐου 2019

Με μια μαγευτική κρουαζιέρα στους προορισμούς Μύκονο, Kusadasi, Πάτμο, Κρήτη και Σαντορίνη επιβράβευσε τους συνεργάτες της η PF Mylifepartners σε συνεργασία με την Eurolife ERB ασφαλιστική, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους και πέτυχαν τον στόχο στον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό πωλήσεων 2018.

Η πρώτη στάση πραγματοποιήθηκε στο νησί των ανέμων την Μύκονο , όπου οι επίλεκτοι συνεργάτες απήλαυσαν το ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία καθώς και βόλτες στα κυκλαδίτικα σοκάκια.

Επόμενη στάση ο αρχαιολογικός χώρος  της Εφέσου για μια ιστορική ξενάγηση στα αρχαία. Φυσικά δεν έλειψε η επίσκεψη στην πόλη Kusadasi για φαγητό καθώς και η βόλτα στην αγορά.

Τρίτος στην σειρά προορισμός αποτέλεσε η Πάτμος στην οποία οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μοναστήρι του Ιωάννη του Θεολόγου και να περιηγηθούν στο νησί της Αποκάλυψης.

Η όμορφη αυτή κρουαζιέρα συνέχισε με την αποβίβαση των συνεργατών στην Κρήτη για μια επίσκεψη στον χώρο της Κνωσού και γνωριμία με την πόλη του Ηρακλείου.

Τελικός προορισμός, η μαγευτική Σαντορίνη στην οποία δυστυχώς οι συνεργάτες δεν κατάφεραν να αποβιβαστούν λόγω ισχυρών ανέμων.

Η οικογένεια της PF Mylifepartners ευχαριστεί την Eurolife Ασφαλιστική για την παρουσία της στο ταξίδι αυτό και για τη συνεισφορά της με εκπρόσωπο τον κο Χουλιάρα Νικόλαο!

Ευχή του διευθύνοντα συμβούλου της PF Mylifepartners κου Φαραό Περικλή είναι η συνεχής επιτυχία όλων των συνεργατών και η επίτευξη νέων στόχων & νέων ονείρων για την κατάκτηση του οράματος της MLP!

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ασφαλιστική υποψηφιότητα με ιδιαίτερη...καμπάνια

Έτοιμος να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις και να "λύσει" κάθε γρίφο, δεσμεύεται ότι είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και...

Close