Skip to content

Νέα αντιπαράθεση στον ΠΣΑΣ

Απαντητική επιστολή έστειλε στο Underwriter.gr ο Α’ Αντιπρόεδρος Ανδρέας Καλλέργης, σχετικά με τα όσα περιλαμβάνει προηγούμενο Δελτίο Τύπου που απέστειλε η Πρόεδρος ΠΣΑΣ, Θεοδώρα Γουργούλη:

Αγαπητή κυρία Μωράκη,

με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου Α του Π.Σ.Α.Σ, σας δηλώνω ότι το Δελτίο Τύπου το οποίο σας απέστειλε η κυρία Θεοδώρα Γουργούλη, δεν έχει εκδοθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται από το καταστατικό μας.

Συγκεκριμένα:

  1. Δεν φέρει την έγκριση και την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα κ. Σαμωνά Αντώνη.

2. Δεν έχει συμπεριληφθεί ως θέμα στο Δ.Σ προκειμένου να υπάρξει η απαιτούμενη ψηφοφορία  κατόπιν ενημέρωσης και συζήτησης όπως είθισται και να γίνει καταγραφή στα πρακτικά. Το εν λόγω κείμενο απλώς διακινήθηκε μέσω email για έγκριση!!!  και στην συνέχεια αποστάλθηκε στα  μέσα ενημέρωσης.

3. Δεν έχει εκδοθεί νομική γνωμοδότηση από τον νομικό μας σύμβουλο, ως είθισται, παρόλο που το είχα ζητήσει εγγράφως μέσω αλληλογραφίας σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. πριν την δημοσίευση του.

Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου προσβάλει την τιμή και την υπόληψη μου, καθώς και την φήμη μου, τόσο με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου Α του ΠΣΑΣ, όσο και με την επαγγελματική μου ιδιότητα ως Ασφαλιστικός Πράκτορας, προχωρώ άμεσα στην άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματος μου και σας παρακαλώ όπως  είτε να διαγράφει  η  ανάρτηση του  Δελτίου τύπου από την ιστοσελίδα σας, ή εάν δεν γίνει διαγραφή, να αναρτηθεί και η δική μου απάντηση, ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια. 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Καλλέργης

Α Αντιπρόεδρος ΠΣΑΣ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *