Skip to content

Σήμερα η πρώτη πανελλαδική Συνάντηση – Δημοσκόπηση των Διαμεσολαβητών

Σήμερα στις 5 το απόγευμα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην αγορά μία ιδιότυπη ψηφοφορία, με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, καθώς και των φορέων και σωματείων που εκπροσωπούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Όσοι εγγραφούν στο link που ακολουθεί και σήμερα στις 5 το απόγευμα ανοίξουν τους δέκτες τους θα μπορέσουν να “βαθμολογήσουν” πόση σημασία έχουν για εκείνους μία σειρά από θέματα, τα οποία αφορούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τις συνθήκες εργασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, το επιμελητήριο καθώς και τα σωματεία της διαμεσολάβησης έχουν συγκεντρώσει μετά από έρευνα διάφορα θέματα τα οποία απασχολούν τον κλάδο, ωστόσο επειδή αυτά τα θέματα είναι πολλά και σίγουρα αφορούν όλους, το Επιμελητήριο σκέφτηκε να ζητήσει τη συμμετοχή και την άποψη μίας ευρείας γκάμας συναδέλφων, καλώντας τους να ιεραρχήσουν τη σημασία που έχουν γι’ αυτούς προσωπικά, μία σειρά από θέματα.

Έτσι, αφού σήμερα στη ζωντανή σύνδεση με το Επιμελητήριο θα παρουσιαστούν αυτά που έχουν συγκεντρωθεί από φορείς και σωματεία, στη συνέχεια ο κάθε συμμετέχων, καθώς θα εμφανίζεται κάθε ένα από αυτά στην οθόνη του και για ένα λεπτό, θα έχει το περιθώριο να βαθμολογήσει από το 1 έως το 5 πόσο σημαντικό είναι για εκείνον.

Αυτό που θα γίνει δηλαδή σήμερα με αυτή τη διαδικασία, είναι ένας είδος ιεράρχησης του ενδιαφέροντος του κόσμου για το κάθε θέμα. Γι’ αυτό και ο τίτλος της διοργάνωσης είναι «Ακούμε τη φωνή σας». Όπως είπαμε θα παρουσιαστούν όλα τα θέματα εν συντομία, ενώ παράλληλα την ίδια στιγμή θα μπορούν οι συμμετέχοντες μέσω chat να στέλνουν οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί.

Με αυτό τον τρόπο, οι εκπρόσωποι της διαμεσολάβησης σε κάθε επίπεδο, θα μπορέσουν στη συνέχεια να επιλέξουν σε τι θα εστιάσουν και με ποια σειρά. Ούτως ή άλλως από τη σημερινή εκδήλωση τα οφέλη είναι διπλά, πρώτον θα μπορέσουν οι εκπρόσωποι να ξέρουν με σιγουριά τη φωνή του πολύ κόσμου, μέσα από μία δημοκρατική διαδικασία και στη συνέχεια, έχοντας αυτά τα στοιχεία στα χέρια τους, θα έχουν ένα καλύτερο όπλο διαπραγμάτευσης προς την Πολιτεία και προς την λοιπή ασφαλιστική αγορά – θα αυξηθεί δηλαδή η διαπραγματευτική τους ισχύ.

Τα αποτελέσματα θα σταλούν μετά από λίγο διάστημα σε όλους τους συμμετέχοντες και στη συνέχεια θα συντονιστούν οι ανάλογες δράσεις. Στόχος της αυριανής εκδήλωσης είναι να αποτυπωθεί προηγουμένως η γνώμη των πολλών.

Σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 17:00 λοιπόν, όσοι θέλουν να “ακουστεί η φωνή τους”, στην πρώτη πανελλαδική «Διαδικτυακή Συνάντηση – Δημοσκόπηση – Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών», δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_kKoyRRt6TO62P1g729uWhQ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Γι’ αυτό και έχει αξία η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών. Για να αναδειχθούν προβλήματα, σκέψεις, προτάσεις.

Μέσα από την πολυφωνία, την αμεσότητα της επικοινωνίας και τη γνώμη  όσων συμμετάσχουν ενισχύεται η αντιπροσώπευση και  δημιουργείται ακόμα πιο στέρεη βάση για τις μελλοντικές ενέργειες.   

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, του Γ.Γ του Ε.Ε.Α. και προέδρου της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κ. Δ. Γαβαλάκη καθώς  και  τοποθετήσεις των προέδρων των Σωματείων  για τα θέματα που αξιολογούν ως σημαντικά για τον κλάδο.

Τα Σωματεία που θα συμμετάσχουν είναι  αλφαβητικά: 

Πανελλαδικά

ΠΣΑΣ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων – Πρόεδρος κ Γουργούλη Θεοδώρα

ΠΣΣΑΣ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων – Πρόεδρος κ. Τοζακίδης Γιάννης

ΠΟΑΔ – Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών – Πρόεδρος κ. Τσολάκης Ηλίας

ΣΕΜΑ – Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – Πρόεδρος κ Τζωρτζωρής Μιχάλης

Αττικής

ΕΕΑΕ – Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος – Πρόεδρος κ. Λύχρου Δήμητρα

ΣΠΑΤΕ – Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής – Πρόεδρος κ. Δημητριάδη Μαρία

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *