Skip to content

Βραβεύσεις Διεύθυνσης Δημήτρη Αναστασίου – Ομιλία – Βραβευθέντες

Με μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία η Κορυφαία Διεύθυνση Δημήτρη Αναστασίου πραγματοποίησε φέτος τις βραβεύσεις της, δημιουργώντας «γέφυρα επικοινωνίας» σε όλη την χώρα όπου και εκτείνονται οι εργασίες της.

Συνεργάτες, εκπρόσωποι της Διοίκησης, Συνάδελφοι, και επίσημοι προσκεκλημένοι, γιόρτασαν την ίδια στιγμή σε 7 διαφορετικές πόλεις, συμμετέχοντας στην ίδια εκδήλωση και μοιράστηκαν τη χαρά των βραβεύσεων.

Με διαδικτυακή «υπερσύνδεση» Θεσσαλονίκη, Περιστέρι, Λαύριο, Χανιά, Καρδίτσα, Βόλο και Καστοριά, οι άνθρωποι της Διεύθυνσης και οι επίσημοι προσκεκλημένοι, επικοινώνησαν ζωντανά διαδικτυακά, ξεκίνησαν τις ομοειδείς εκδηλώσεις και με ενεργή παρουσία συντέλεσαν σε μια λαμπρή βραδιά την οποία απόλαυσαν περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες.

Οι εκπρόσωποι της Διοίκησης, οι συνεργάτες, οι βραβευθέντες, οι Συντονιστές και όλοι οι άλλοι συνεργάτες της Διεύθυνσης που θεωρούνται διακριθέντες για την προσήλωσή τους και την πίστη τους, ο καθένας με την απόδοσή του αλλά τη μεγάλη και αναγνωρίσιμη αξία του και την πολύτιμη συμβολή του στην πρόοδο της Διεύθυνσης,  συνετέλεσαν στην μεγάλη χαρά της εκδήλωσης αυτής.

Ο επικεφαλής κ. Δημ. Αναστασίου κατέγραψε τη σημασία της σύμπνοιας και της συμπόρευσης και απέστειλε το μήνυμα της κοινής προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον όλων. Μέλλον που καθορίζεται από τις στρατηγικές επιλογές της Διοίκησης και την συστράτευση του δυναμικού της Εταιρείας προς αυτή την κατεύθυνση στην οποία ο καθένας έχει να στηρίξει την εταιρική και την ατομική πρόοδο.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ΕΘΝΙΚΗ λέγοντας ότι:  ξεχωρίζει σε όλα, έχει παράδοση, έχει συντελέσει στην εξέλιξη του ελληνικού κράτους, έχει συμβάλλει με πολιτισμό και ήθος στην αγορά, δίνει παλμό και αναγνωρίζεται ως Εθνικό brand. 

Διαμήνυσε προς όλους με βεβαιότητα ότι: «στις εξελίξεις της αγοράς η  ΕΘΝΙΚΗ θα συνεχίσει να είναι μπροστά και η Κορυφαία Διεύθυνσή μας με τις πολλές περιφερειακές προσβάσεις και τους ανθρώπους της, θα συνεχίσει να συντελεί δυναμικά στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας μας. Αδιαπραγμάτευτοι στις αρχές και τις αξίες μας συνεχίζουμε με πυξίδα το τρίπτυχο: Αφοσίωση, Αξιοπιστία, Καινοτομία». 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τις τοποθετήσεις τους η Διοίκηση και τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής: ο Διευθύνων Σύμβουλος R.Gauci, οι Γενικοί Διευθυντές Α.Χρηστίδης, Τ.Αναστασίου και Η.Δασκαλόπουλος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Διαχείρισης Έργων Δ.Παρδάλης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναλήψεων Κλάδου Ζωής Δ.Παπαχρήστου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ασφάλισης Αυτοκινήτου Κ.Βερύκοκκος, Ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών-Πρακτόρων Ε.Κόκκινος, ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Agency Βορείου Ελλάδος Λ.Γιουρτσίδης, η Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης Τ.Βαχαρακίδου, από το Υποκατάστημα Λάρισας η Προϊσταμένη Μ.Γαλλή και η Προϊσταμένη Αναλήψεων Μ.Γιαννουσά, από το Υποκατάστημα Χανίων οι υπάλληλοι Γ.Σχετάκης και η Σ.Βαγιωνάκη. Επίσης, παρευρέθηκαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι και ομιλητές, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης Στ.Αγγελούδης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Grand Thorndon Ν.Καραμούζης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της PK Data Π.Κατσαϊδώνης και ο Δήμαρχος Περιστερίου Α.Παχατουρίδης.

Η ομιλία του κ. Δημήτρη Αναστασίου

Αγαπητοί Συνεργάτες… 
Κορυφαία στελέχη της Εθνικής, Αγαπητοί προσκεκλημένοι,
Φίλοι, που μας τιμάτε με την παρουσία σας
Μια ακόμη χρονιά εδώ.

Σταθεροί με τις πρωτιές μας, με τις μικρές και μεγάλες νίκες μας, με τις προσωπικές μας επιτυχίες ο καθένας. Αυτό γιορτάζουμε και αυτό επαινούμε σήμερα. Την κοινή μας πρόοδο. Το αποτέλεσμα, τους καρπούς της συμπόρευσής μας.

Είναι η μέρα μας: των κορυφαίων Ασφαλιστών, των παραγωγικότερων Συντονιστών, των συνεργατών που κάθε χρόνο θέλουν, προσπαθούν και πετυχαίνουν να γίνονται καλύτεροι. Είμαστε σε πολλά διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, ΟΜΩΣ αυτό δεν μας εμποδίζει να είμαστε ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΙ όλοι μαζί εδώ, ως ομάδα που εξελίσσεται χρόνια τώρα. Με αποδείξεις και αποτελέσματα.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ 
ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ

Κρατάμε τη θέση μας ψηλά, φέρνουμε αποτελέσματα παραγωγής. Κερδίζουμε διακρίσεις και επαίνους. Όμως να τονίσουμε κάτι, να το αναδείξουμε: Σήμερα υπάρχει κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε κοντά μας νέα στελέχη, της Διοίκησης της Εταιρείας μας. Θέλω να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι όλοι εμείς δίνουμε μεγάλο βάρος στην αξία που έχει η παρουσία τους και την ευθύνη που έχουν, αναλαμβάνοντας την εξέλιξη μιας εταιρείας όπως η ΕΘΝΙΚΗ. Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, τα ηγετικά μας στελέχη θέλω να προσφωνήσω:  

Σας καλωσορίζουμε κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε Gauci, κύριοι Γενικοί Διευθυντές κε Χρηστίδη, κε Αναστασίου, κε Δασκαλόπουλε , κύριοι Διευθυντές κύριε Παρδάλη, κύριε Παπαχρήστου, κύριε Νικολόπουλε, κύριε Βερύκοκκε, όπως και τα ΑΛΛΑ στελέχη κύριε Κόκκινε, κύριε Γιουρτσίδη, κυρία Βαχαρακίδου, κυρία Γαλλή, και τους συναδέλφους των υποκαταστημάτων Λάρισας και Χανίων.
 
Η παρουσία σας στην εταιρεία και η συμβολή σας ήλθαν σε μια καθοριστική στιγμή. Ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα φαίνεται να περνά σε νέο στάδιο. Και η Εθνική είναι έτοιμη να υποστηρίξει την ιστορική της θέση και να πάρει νέες πρωτιές.

Η αγορά αλλά και οι πολιτικές υποσχέσεις με την εξαγγελία συσχετισμού του ΕΝΦΙΑ με την ασφάλιση περιουσίας στέλνουν μηνύματα εξελίξεων. Σε αυτές τις εξελίξεις η ΕΘΝΙΚΗ θα είναι πάλι μπροστά και η Κορυφαία Διεύθυνσή μας με τις τόσες ..περιφερειακές προσβάσεις στην χώρα, με τους τόσους ανθρώπους… θα συνεχίσει να συντελεί δυναμικά στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας μας. Η πρόθεσή μας, ο επαγγελματισμός μας, η διάθεσή μας για διάκριση συνεπικουρούμενη από τα στελέχη της εταιρίας, θα φέρουν την περαιτέρω πρόοδο που όλοι επιδιώκουμε.
Δηλώνουμε έτοιμοι να περάσουμε μαζί σας στη νέα εποχή που θέλετε να φέρετε την ΕΘΝΙΚΗ. Την εταιρεία μας που χρόνια τώρα στηρίζουμε και θεωρούμε την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία της αγοράς. 

Όχι διότι εργαζόμαστε σε αυτή.

Όχι διότι με αυτή όλοι οι συνεργάτες μας έχουμε διακριθεί πολλαπλώς και συνεχίζουμε.

Αλλά διότι τη θεωρούμε κορυφαία καθώς ξεχωρίζει σε όλα: έχει παράδοση, έχει συντελέσει στην εξέλιξη του ελληνικού κράτους, έχει συμβάλλει με πολιτισμό και ήθος στην αγορά, δίνει παλμό και αναγνωρίζεται ως Εθνικό brand. 

Χαίρομαι που η νέα Διοίκηση έχει δώσει δείγματα γραφής όπως είναι οι γρήγορες αποφάσεις, η μηχανογραφική εξέλιξη, η έμφαση στην τεχνολογία και αναμένουμε να ακούσουμε και να δούμε στην πράξη τα όσα ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί και βρίσκονται σε επίπεδο σχεδιασμού.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά –φαίνεται άλλωστε από τα παραγωγικά στοιχεία  των τελευταίων ετών- που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για την νέα εποχή που η διοίκησή μας θέλει να φέρει στην ΕΘΝΙΚΗ.

Πρώτοι εξελιχθήκαμε τεχνολογικά με το μηχανογραφικό σύστημα που εφαρμόσαμε και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε. Πρώτοι αποκτήσαμε ταχύτητα και ευελιξία στις ενέργειές μας. Πρώτοι εισαγάγαμε τη διαφάνεια, καθώς όλοι βλέπουν τις εξελίξεις όλων και έχουμε γνώση της πορείας μας ατομικά, ομαδικά, αυτόνομα και συγκριτικά. Έτσι αξιοποιήσαμε το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό στον βαθμό που φέρνει ορατά και αναμφισβήτητα αποτελέσματα.

Σε αυτό το σημείο ΘΕΛΩ να αναφέρω γρήγορα κάποια παραγωγικά στοιχεία της Διεύθυνσής μας.

1. Η παραγωγή στον Κλάδο Ζωής το 2022 ήταν 1.121.343 €

2. Η νέα παραγωγή Γενικών Κλάδων το 2022 ήταν 405.760 €

3. Σύνολο 2.000 περίπου νέοι πελάτες

4. Η μέση μηνιαία παραγωγικότητα / συνεργάτη το 2022 ήταν 1.126 € και το 2023 ήταν 1.351 €, δηλαδή με αύξηση 225 €, 20%.

5. Το συνολικό χαρτοφυλάκιο της Διεύθυνσης είναι 13.000.000 €

6. Και φυσικά το σημαντικότερο κομμάτι ανάπτυξής μας είναι οι νέοι 11 συνεργάτες που προστέθηκαν στο δυναμικό μας το 2022 και οι 6 μέχρι στιγμής το 2023

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 
ΝΑ ΠΩ ΞΑΝΑ ΌΤΙ Χαίρομαι που είστε εδώ στη σημερινή μας εκδήλωση. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ βραβεύσουμε τους ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΜΑΣ . ΤΟΥΣ κορυφαίους συνεργάτες μας για το 2022.

Τα 36 χρόνια που είμαι στην ΕΘΝΙΚΗ είναι συναρπαστικά. Θυμάμαι τα πρώτα μου βήματα σαν να ήταν χθες. Θυμάμαι τις λίγες χαρές και τις πάρα πολλές απογοητεύσεις. Αν σήμερα ξεκινούσα, θα άλλαζα πολλά όχι όμως τη ΒΑΣΙΚΗ μου ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 
ΕΘΝΙΚΗ ΞΑΝΑ

Η εταιρεία προς εμάς και εμείς προς την εταιρεία έχουμε διαμορφώσει τις ισορροπίες μας. Αμοιβαίος σεβασμός, συνέπεια, συγκινήσεις, και φυσικά παραμένει αδιαπραγμάτευτο το τρίπτυχό μας slogan: «Αφοσίωση, Αξιοπιστία, Καινοτομία». Πάντα όμως μαζί με συνέπεια, αρχές, σεβασμό και αλληλοκατανόηση. Έτσι κερδίσαμε και συνεχίζουμε να κερδίζουμε . Παλιοί, νεότεροι, πιο νέοι και αυτοί που έρχονται, όλοι μαθαίνουν στην ΕΘΝΙΚΗ τί σημαίνει «συνεργάτης», τι σημαίνει «ασφάλιση», τι σημαίνει «διαδικασίες». Μάθαμε τι σημαίνει «να είσαι και να παραμένεις πρώτος».. Έτσι, πορευθήκαμε και συνεχίζουμε.

Σήμερα πάμε για πιο ψηλά, πιο μακριά. Δηλώνουμε σταθεροί στις αξίες μας: Είμαστε δυνατοί, ενεργοί, εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να εξελιχθούμε και να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις της εποχής.

Τώρα είναι η ώρα: να ζήσουμε την ΕΘΝΙΚΗ μας σε μια νέα εποχή. 

Συντονιστές, ασφαλιστές, γραμματείς, το δυναμικό της Διεύθυνσής μας, η οποία με έδρα τη Θεσσαλονίκη εκτείνεται σε 11 Νομούς, από τις Σέρρες έως τα Χανιά, κυριολεκτικά από την μια στην άλλη άκρη της Ελλάδας.  Όλοι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και τους επαινούμε.

Μην ξεχνάμε ότι περάσαμε την πανδημία με Επιδόσεις, με Πρωτιές, σπάζοντας κάθε ρεκόρ και φράγμα. Συντελέσαμε όλοι και το μοιραζόμαστε με την διοίκηση, στο να βελτιώσουμε περαιτέρω τη θέση τη δική μας και κατ΄ επέκταση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Είμαστε και ΚΟΡΥΦΑΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ Διεύθυνση και θα το τεκμηριώσω, όχι με παραγωγικά στοιχεία αυτή τη φορά, αλλά με στοιχεία αποζημιώσεων (την πεμπτουσία της δουλειάς μας) που έλαβαν ασφαλισμένοι μας:

ΚΑΛΥΨΕΙΣΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝΠΛΗΡΩΘΕΝ ΠΟΣΟ
ΒΑΣΙΚΗ2237.171,78 €
ΔΟΑ23.908,79 €
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ230.000,00 €
ΤΡΟΧΑΙΟ230.000,00 €
ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ139.596,50 €
ΦΑΡΜΑΚΑ268.940,32 €
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ9042.061.926,60 €
ΝΟΣ.ΕΠΙΔΟΜΑ2615.583,18 €
ΑΠ.ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ75.276,47 €
ΙΦΕ28516.054,53 €
ΣΥΝΟΛΟ1.0892.218.458,17 €

ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ

Θέλουμε να συνεχίσουμε να ξεχωρίζουμε. Θέλουμε να εκτινάξουμε την παραγωγικότητά μας. Θέλουμε να πάμε ακόμη πιο μπροστά. Θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Σε αυτά τα «θέλω» με την νέα Διοίκηση περνάμε στη νέα, γεμάτη προκλήσεις εποχή. Τι χρειάζεται; Εργαλεία δουλειάς, νέες προοπτικές, νέα προϊόντα, που θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο όλων μας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ 

Νοιαζόμαστε πραγματικά για τους πελάτες μας και φυσικά τους συνεργάτες μας και διακρινόμαστε για: 

– τη ΓΝΩΣΗ μας 
– την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ της σχέσης μεταξύ μας και με τους ασφαλισμένους.
– την ΑΦΟΣΙΩΣΗ  στο επάγγελμα
– τον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ 
– την ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
– την ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

 Όλοι οι Συντονιστές της Διεύθυνσης έχουμε κοινή στόχευση: 

Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο agency  το οποίο ως κανάλι διανομής χρόνια τώρα δημιουργεί επαγγελματίες κάθε κατηγορίας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Ένα οργανωμένο ελκυστικό δίκτυο με εξαιρετικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες που έχουν σεβασμό στον πελάτη και διεκδικούν την υψηλή αποδοτικότητα. 

Προσδοκία μου να βαδίζουμε δεμένοι, ενωμένοι, και με ρόλο πρωταγωνιστικό. Θα κατακτήσουμε νέες κορυφές, θα δεχθούμε νέες προκλήσεις, θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε.

Και σας υπόσχομαι ότι η συνέχειά μας θα είναι υπέροχη.

ευχαριστώ

Βραβευθέντες 2022

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *