Skip to content

Η Μινέττα διοργανώνει διαγωνισμό “Safety Driving Course”

Η ΜΙΝΕΤΤΑ στα πλαίσια της Εβδομάδας Κοινωνικής Υπευθυνότητας διοργανώνει το διαγωνισμό «Safety Driving Course».

Η Εβδομάδα Κοινωνικής Υπευθυνότητας, πραγματοποιείται για 2η χρονιά από τη ΜΙΝΕΤΤΑ, αγγίζοντας διάφορους τομείς της σύγχρονης κοινωνίας, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο. Θέλοντας λοιπόν μεταξύ των άλλων, να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα οδικής ασφάλειας και να βελτιώσει την οδηγική τους συμπεριφορά, διοργάνωσε τον παραπάνω διαγωνισμό.

Μπορείς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, απλά γράφοντας στα σχόλια της ανάρτησης την απάντηση σου στο ερώτημα «Γνωρίζεις σε ποια ηλικία αντιστοιχούν τα αντανακλαστικά ενός 20χρονου όταν οδηγεί και μιλάει στο κινητό;», που βρίσκεται στην ανάρτηση της Εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/asfaleiai.minetta και μπορεί να είσαι ένας από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσου ένα πρακτικό μάθημα ασφαλούς οδήγησης από τη σχολή του Ιαβέρη.

Το μάθημα θα περιέχει πραγματικές δυσκολίες αποφυγής εμποδίων – ατυχημάτων σε δύσκολο οδόστρωμα και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις (αποφυγή οχήματος, φρενάρισμά σε βρεγμένο οδόστρωμα, αποφυγή «πεζού» κ.ά.).

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/11 στις 13:00 και οι νικητές, καθώς και οι επιλαχόντες, θα ανακοινωθούν με αναφορά του ονόματος τους κάτω από το post του διαγωνισμού στο Facebook. Επίσης, οι νικητές θα ενημερωθούν και με απάντηση στο σχόλιο τους.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Αττική, εντός του 2021, κατόπιν συνεννόησης των νικητών με την σχολή του Ιαβέρη.

Καλή Επιτυχία σε όλους!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *