Skip to content

Εθνική Ασφαλιστική – Εθνική Μπάσκετ: “Δύο εθνικές – Μία ομάδα”: βίντεο

Με μια κεφάτη και ευρηματική ταινία γυρισμένη στα γραφεία της Λ. Συγγρού, στην οποία πρωταγωνιστούν οι παίκτες της Εθνικής Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Γιάννης Παπαπέτρου, μαζί με στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας, η Εθνική Ασφαλιστική γιορτάζει την διεξαγωγή του Μουντομπάσκετ 2023 και την συμμετοχή της Εθνικής μας, την οποία βεβαίως υποστηρίζει χορηγικά.

Η Εθνική Ασφαλιστική ανέλαβε επίσημος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης τον Ιούνιο του 2022.

Στη ταινία, στελέχη και παίκτες ξεκινούν ένα παιχνίδι μέσα στα γραφεία, στη συνέχεια προχωράνε στο διάδρομο, στο ασανσέρ και στις αίθουσες συνεδριάσεων, για να καταλήξουν στην πλατεία μπροστά από το κτίριο-γήπεδο μπάσκετ! Η μπάλα καταλήγει με αλλεπάλληλες πάσες σε ένα παιδάκι και εκείνο παίρνει την μπάλα από τους άσσους της Εθνικής και «καρφώνει» εντυπωσιακά!

Στις γραμμές του κτιρίου δημιουργείται η ελληνική σημαία. Παίκτες, στελέχη και συνεργάτες της Εθνικής γίνονται μια ομάδα για να νικήσει η Ελλάδα. Η ταινία κλείνει με το μήνυμα της Εθνικής Ασφαλιστικής «Δυο εθνικές. Mία ομάδα!».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=0haezKaYpXc

Η ιδέα ανήκει στην BBDO, η σκηνοθεσία είναι του Ευθύμη Kosemund-Σανίδη και η παραγωγή έγινε από την Ribeye Production.

Το 2023 FIBA Basketball World Cup διεξάγεται όχι σε μια, αλλά για πρώτη φορά σε τρεις διαφορερικές χώρες – στις Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία από 25 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου.

Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την πρόκριση στους 16 και η επόμενη φάση θα παιχθεί 1/9/23 όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία και 3/9/23 το Μαυροβούνιο!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *