Skip to content

Εισαγωγή της Cromar στο μετοχικό κεφάλαιο της Infotrust Πρακτορεύσεις

Για πολλούς η οικονομική ύφεση και αβεβαιότητα δεν ωφελεί τις επενδύσεις – ωστόσο ισχύει και η αντίθετη, πιο τολμηρή, άποψη: ότι σε περιόδους κρίσεως διευκολύνεται η επενδυτική δραστηριότητα.

Στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει η μεσιτική Cromar, ανταποκριτής (coverholder) των LLOYD’S και άλλων διεθνών ασφαλιστικών που σήμερα ανακοίνωσε πως απέκτησε μερίδιο στο μετοχικό κεφάλαιο της Infotrust, ένα από τα μεγάλα ασφαλιστικά πρακτορεία της Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέρουσα είδηση, καλοδεχούμενη στη φτωχή από γεγονότα και παγωμένη από τις εξελίξεις, ασφαλιστική αγορά. Οι εκπρόσωποι της Cromar χαρακτήρισαν την κίνηση ως επενδυτική τοποθέτηση, ανάλογη με παρόμοιες στην αγορά της πληροφορικής (Q&R) του real estate και της ενέργειας (φωτοβολταϊκά).

Με τη συγκεκριμένη ενέργεια η Cromar δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές ανάπτυξης της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και στα σχέδια της συγκεκριμένης πρακτορειακής, η οποία μπορεί ενισχυμένη από το νέο της συμ-μέτοχο να διευρύνει τις δραστηριότητές της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Infotrust, η εξέλιξη αυτή αποτελεί “τον σημαντικότερο σταθμό στην 22χρονη πορεία της”, ισχυροποιεί τη θέση της και της δίνει τη δυνατότητα να εγκαινιάσει μια “στρατηγική αναζήτησης επενδυτικών επιλογών”.

Η Cromar Insurance Brokers LTD, ιδρύθηκε το 1999 στην Αθήνα & είναι πάροχος ασφαλίσεων περιουσίας & επαγγελματικής αστικής ευθύνης, μεταφορών και κυβερνοασφαλίσεων. Η Infotrust ιδρύθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη και συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες, προσφέροντας στους διαμεσολαβητές πολλαπλές επιλογές για κάθε ασφαλιστική ανάγκη.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *