Skip to content

Εξαιρετική κίνηση η παρουσίαση της συμφωνίας Εrgo-ATE στην υπόλοιπη αγορά

Μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, από την Διοίκηση του Ομίλου, πλέον της Ergo.  Η οποία είχε ως στόχο την επίσημη, δια ζώσης παρουσίαση στους παράγοντες της αγοράς, την απόκτησης των μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από την Ergo. Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν οι επικεφαλής των ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και οι επικεφαλείς των Σωματείων της Διαμεσολάβησης.

Ήταν μια λιτή, αλλά ουσιαστική εκδήλωση, με ντεκόρ την Ακρόπολη και την ωραία καλοκαιρνή βραδιά. Χωρίς θριαμβολογίες και μεγάλα λόγια ο Θεόδωρος Κοκκάλας ως CEO της Ergo Hellas αλλά και ο Chairman of the Board of Management του ERGO Group AG, Dr. Markus Rieß, μοιράστηκαν τις προσδοκίες, την φιλοσοφία και την πίστη του Ομίλου στην ελληνική αγορά. Φιλέλλην ο κ. Rieß, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε τα νεανικά του χρόνια με την Ελλάδα και στην εκτίμηση που τρέφει στη χώρα και τον πολιτισμό μας.

Ο κ. Κοκκάλας, έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία της Ergo στην Ελλάδα από την εποχή της Victoria έως τις μέρες μας και την εξαγορά της ΑΤΕ, η οποία, όπως είπε, θέτει  πλέον τον Όμιλο Έργκο σε κυρίαρχη θέση στο χώρο των Γενικών Ασφαλειών. Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει θερμά όλους τους ανθρώπους της εταιρείας αλλά και της Τράπεζας Πειραιώς για το έργο και τη συμβολή τους στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σημαντική κίνηση η πρόσκληση και παρουσίαση στους Διοικούντες της αγοράς (δεν έλειψε κανείς!) τόσο γιατί δείχνει σεβασμό στον ανταγωνισμό αλλά, και στην ίδια την αγορά.

Όπως ήταν φυσικό οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις για την σεζόν που έρχεται ενώ διάχυτη, πρέπει να επισημάνουμε, ήταν η απαισιοδοξία για την πορεία της οικονομίας και η ανησυχία για την επίπτωσή της στην πορεία της αγοράς.

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *