Skip to content

Επικίνδυνη η συχνή χρήση αντιβιοτικών/ Συζητώντας με μια δωρεάν εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης/ Κέντρο Επεμβατικής Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών Επεισοδίων

Η συχνή χρήση αντιβιοτικών μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο φλεγμονώδους νόσου του εντέρου

Οι άνθρωποι ιδίως άνω των 40 ετών που κάνουν συχνή χρήση αντιβιοτικών, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης φλεγμονώδους νόσου του εντέρου – νόσου Κρον και ελκώδους κολίτιδας – δείχνει μια νέα αμερικανο-δανική επιστημονική μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Συζητώντας για τον Γκάλη με μια έξυπνη μηχανή

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν σπεύσει ήδη να δοκιμάσουν το ChatGPT, μια δωρεάν εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης, που κάνει θαύματα. Επινοεί ανέκδοτα, γράφει μικρές ιστορίες και φιλοσοφεί για τον Θεό και το νόημα της ζωής – αλλά για το Μουντιάλ δεν διακινδυνεύει κάποια πρόβλεψη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Παρουσίαση του Κέντρου Επεμβατικής Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών Επεισοδίων που λειτουργεί με τη συνεργασία των νοσοκομείων Αιγινήτειο, Αρεταίειο και Αλεξάνδρα

Περίπου 35.000 Έλληνες παθαίνουν εγκεφαλικό επεισόδιο κάθε χρόνο. Δυστυχώς, περίπου το 40% χάνει τη ζωή του μέσα στον πρώτο χρόνο και ένας στους τρεις μένει με σοβαρή αναπηρία και χρειάζεται συνεχή υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *