Skip to content

“Η Δύναμη των Λέξεων – Δημιουργική Γλώσσα για να φτάσετε στο Top Of Table του MDRT!”

WEBINAR – ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ

Bhupinder Anand

Global Speaker – 16 έτη Top of the table MDRT member

Βραβευμένος δύο φορες κορυφαίος σύμβουλος στην Βρετανία.

“Η Δύναμη των Λέξεων – Δημιουργική Γλώσσα για να φτάσετε στο Top Of Table του MDRT!”

Πέμπτη 13 Ιουλίου 

14.30 – 16.00

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

Bhupinder Anand

– Global Speaker

– 16 ετη Top of the table MDRT member

–  Βραβευμένος 2 φορες κορυφαίος σύμβουλος στην Βρετανία

Η Δύναμη των Λέξεων – Δημιουργική Γλώσσα για να φτάσετε στην κορυφή του Top Of Table του MDRT!

Στην εξαιρετική  παρουσίασή του στο Main Platform 2016, ο Anand εξήγησε την ανάγκη να εξετάζουμε προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιούμε, την αντίδραση που δημιουργούν, την ανταπόκριση που παράγουν και τα αποτελέσματα που προσφέρουν. Αυτό το webinar εξετάζει αυτό το θέμα σε μεγαλύτερο βάθος και θα μοιραστεί μαζί μας  πολλές ακόμα ιδέες που τον έκαναν κορυφαίο συμβουλο στην Βρετανία και  Top Of  The table  στο  MDRT.

Τα λόγια μας πρέπει να δημιουργούν τα σωστά συναισθήματα με τους πελάτες προκειμένου να λάβουν λογικές αποφάσεις και “μια δημιουργική γλώσσα” σας δίνει τη δυνατότητα να είστε διαφορετικοί από τους ανταγωνιστές σας

Με την προσεκτική ανάλυση των λέξεων που χρησιμοποιούμε, έχουμε τη δυνατότητα να επηρεάσουμε γρήγορα και ουσιαστικά την σχέση μας με έναν υποψήφιο πελάτη. Απλά αλλάζοντας μερικά λόγια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ ισχυρή εντύπωση.

Σε αυτό τo δυναμικό και άκρως πρακτικό webinar , o Bhupiter Anand θα σας βοηθήσει να αλλάξετε όσα χρειάζονται  για να στοχεύσετε στην κορυφή του Top of the Table του MDRT!

Γεμάτο με ιδέες πωλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα, αυτή η συνεδρία θα έχει μεγαλο θετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας.

TO WEBINAR ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΗΜΕΡΑ  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΟΝΟ 20€

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ως ο μοναδικός διαπιστευμένος Επαγγελματικός φορέας για το M.D.R.T στην Ελλάδα εχει την χαρά και την  τιμή να προγραμματίσει για τα μέλη του ενα webinar με εναν εξαιρετικό και παρακινητικό ομιλητή διεθνούς κύρους που έχει επιλεγεί  πολλές φορές για το main platform του διεθνούς συνεδρίου του MDRT .

Το webinar θα έχει παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά!

Οδηγίες σύνδεσης και συμμετοχής αναλόγως αν θέλει κάποιος να το παρακολουθήσει στα αγγλικά η στα ελληνικά θα σταλούν τις επόμενες μέρες.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ WEBINAR

Θα είναι σημαντικό να στηρίξουμε μια τετοια αρχική προσπάθεια καθως ετσι θα έχουμε την δυνατότητα να προγραμματίσουμε και αλλα τετοια webinars με πολυ σημαντικούς ομιλητές απο όλο τον κόσμο που για να τους παρακολουθήσει κάποιος θα επρεπε να βρεθεί στην Αμερική με μεγάλο κόστος και μόνο εφόσον εiναι διακεκριμένο μέλος του MDRT!

Ενημερώστε & προσκαλέστε και συναδέλφους να κάνουμε όλοι μαζί μια καλοκαιρινή ψηφιακή γιορτή γνώσης και να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ψυχολογία για να αντιμέτωπίσουμε ολες τις μεγάλες  προκλήσεις της αγοράς μας

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *