Skip to content

Δωρεάν ασφάλεια Ζωής για όσους εμβολιαστούν προσφέρει τώρα η Κίνα

Η Κίνα προσφέρει δωρεάν ασφάλεια ζωής για την προστασία ενάντια σε τυχόν παρενέργειες του εμβολίου κατά του COVID προκειμένου να πείσει το κόσμο να εμβολιαστεί!

Το μέτρο αφορά τους 60+ και είναι μια απέλπιδα προσπάθεια του κράτους για να μπορέσει να ελαφρύνει κάποια στιγμή τη στρατηγική «zero COVID» και να επιτρέψει στους πολίτες να επιστρέψουν στην κανονική ζωή…

Είναι απίστευτο αλλά χωρίς κανένα στοιχείο που να το αποδεικνύει πάρα πολλοί Κινέζοι ισχυρίζονται ότι νόσησαν με λευχαιμία μετά τον τελευταίο τους εμβολιασμό.

Έτσι η χώρα σκέφτηκε τη δωρέαν ασφαλιστική αποζημίωση αξίας 75.000 δολαρίων αν νοσήσουν ή χάσουν ακόμη και τη ζωή τους εξαιτίας του εμβολιασμού…

Μόνο στο Πεκίνο περίπου 60.000 κάτοικοι έχουν ήδη υπογράψει για την ασφαλιστική κάλυψη που άρχισε να ισχύει τον Απρίλιο.

Οι Κινέζοι δεν είναι φυσικά ο μόνος λαός που ανησυχεί – χωρίς βάση – για σοβαρές, ακόμη και μοιραίες παρενέργειες των εμβολίων όμως η διαφορά είναι ότι στη Κίνα προκειμένου να μη φοβίσουν το κόσμο, από τη στιγμή που βγήκε το πρώτο εμβόλιο, απαγορεύεται η δημόσια αναφορά σε οποιαδήποτε παρενέργεια, ακόμη και στον απλό πονοκέφαλο ή τα Δέκατα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φήμες για ενδεχόμενες παρενέργειες να οργιάσουν και να πάρουν διαστάσεις…αστικού μύθου με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να απέχουν από τους εμβολιασμούς.

Έτσι στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί ευρέως η «πεποίθηση» ότι οι εμβολιασμοί μπορεί να δημιουργήσουν τόσο σοβαρές αρρώστιες όσο η λευχαιμία και ο διαβήτης!…

Λογικό είναι ο κόσμος να φοβάται να εμβολιαστεί. Μόλις το ένα τρίτο ηλικίας 60 και άνω έχει λάβει την τρίτη δόση που συνέστησε ο ΠΟΥ.

Ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι κυβερνήσεις δεν σκέφτηκαν καν να εμποδίσουν την κυκλοφορία ιατρικών ειδήσεων σχετικά με τον εμβολιασμό, η τακτική των Κινέζων να απαγορεύσουν την παραμικρή αναφορά σε παρενέργειες γύρισε μπούμερανγκ.

Περίπου 100 εκ. κινέζοι υπολογίζεται ότι είναι ή εντελώς ανεμβολίαστοι ή ανεπαρκώς εμβολιασμένοι. Όμως για να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης υπολογίζεται ότι το 80% του πλυθυσμού χρειάζεται να έχει κάνει την τρίτη δόση. Οι Κινεζικές αρχές φοβούνται ότι αν χαλαρώσουν τα μέτρα θα έχουν εκατομμύρια νοσηλείες και θανάτους.

Για αυτό έφτασαν να επιβάλουν τα δρακόντεια μέτρα περιορισμού και είδαμε όλοι στον υπόλοιπο κόσμο τις απίστευτες εικόνες των Κινέζων στη κυριολεξία να μαλλιοτραβιούνται και να σέρνονται (σε περιορισμό) από τις αστυνομικές αρχές.

Από την άλλη φοβούνται ότι αν υποχρεώσουν το κόσμο να εμβολιαστεί και μετά φυσικά υπάρξουν και κάποιες, έστω και ελαφρές παρενέργειες, μπορεί να αντιμετωπίσουν λαϊκό ξεσηκωμό – με το ζόρι απέτρεψαν κάτι τέτοιο πρόσφατα στη Σαγκάη, το είδαμε όλοι.

Έτσι η κυβέρνηση θα διατηρήσει τον αποκλεισμό της χώρας από τον υπόλοιπο κόσμο μέχρι τουλάχιστον τα μέσα του 2023! Η φιλοξενία του Ασιατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που ήταν προγραμματισμένη για του χρόνου ακυρώθηκε όπως και το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Σαγκάης.

Η απολυταρχική κυβέρνηση της Κίνας αποφάσισε να συμπεριφερθεί στο λαό της σαν να είναι…πρόβατα λογοκρίνοντας οποιαδήποτε αναφορά σε παρενέργειες του εμβολίου. Στα κοινωνικά δίκτυα ωστόσο, τα οποία δεν κατάφερε να ελέγξει όπως τα ΜΜΕ, οι πληροφορίες από τον υπόλοιπο κόσμο για παρενέργειες όχι μόνο διέρρευσαν αλλά διέρρευσαν φουσκωμένες και σιγά σιγά διογκώθηκαν σε…μυθικό επίπεδο. Έτσι ο κόσμος απέχει από το εμβόλιο, η κυβέρνηση έπαθε αυτό ακριβώς που φοβόταν, κατέληξε να φυλακίσει, στην κυριολεξία τους πολίτες και τώρα έχει μπλεχτεί σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο κανείς δεν ξέρει πώς θα μπορέσει να βγει.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *