Skip to content

Καινοτόμες ασφαλίσεις κατοικιδίων από την Wise Daedalus!

Στην εκπνοή του χρόνου κτυπά η Wise Daedalus. Ύστερα από χρόνια μελέτης και στρατηγικού σχεδιασμού παρουσιάζει την Startup Hoolie, η οποία είναι ήδη έτοιμη, αλλά θα παρουσιαστεί στον αέρα μέχρι τα μέσα του Γενάρη.

 Πρόκειται για μια καινοτομία που βλέπουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η Startup Hoolie (https://hoolie.gr/) είναι το πρώτο market place αποκλειστικά για τους τετράποδους φίλους μας. Οι υπηρεσίες   της επεκτείνονται, με κύριο γνώμονα την προώθηση της φιλοζωικής παιδείας, πέρα της Ελληνικής επικράτειας, σε Ευρώπη και Ασία !!!

 Η καινοτομία είναι ότι ο κάθε πολίτης από όποια χώρα και να είναι  θα μπορεί να επισκέπτεται το site (https://hoolie.gr/) και να επιλέγει την γλώσσα που επιθυμεί, ώστε να κατανοεί τα πάντα αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια.

Η Startup Hoolie θα προωθεί υπηρεσίες και προϊόντα, όπως ασφάλεια κατοικίδιου (πρωτοβάθμια & δευτεροβάθμια), αστική ευθύνη ιδιοκτήτη κατοικίδιου, αστική ευθύνη κτηνιάτρου, νομική προστασία ιδιοκτήτη κατοικίδιου, νομική προστασία κτηνιάτρου και πολλά άλλα συναφή προϊόντα και εκτός Ελληνικής επικράτειας.

 Η Wise Daedalus παρουσιάζει επίσης το πρώτο καινοτόμο και αποκλειστικό προϊόν ασφάλισης κατοικίδιου μέσα από την ασφάλεια αυτοκινήτου. Το καινοτόμο αυτό προϊόν αφορά κάλυψη ατυχήματος, έξοδα νοσηλείας, έξοδα αποκατάστασης ακόμη και έξοδα κηδείας, εντός Ελληνικής Επικράτειας και ανεξαρτήτου ασφαλιστικής εταιρείας. Ταυτόχρονα θα παρέχεται και στον ιδιοκτήτη πλούσιο Checkup για τον ίδιο. Και όλα αυτά με κόστος λιγότερο από €10/ ετησίως !!

Και αυτά είναι μόνο η αρχή..

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *