Skip to content

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Εθνική Συνδιάσκεψη εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου η 3η Εθνική Συνδιάσκεψη των 101 εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια, στο Αμφιθέατρο της Ραλλείου Σχολής στον Πειραιά.

Η Συνδιάσκεψη διοργανώνεται από τα  Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και έχει γίνει πλέον θεσμός. Πραγματοποιήθηκε φέτος για τρίτη χρονιά, παρόλες τις δυσκολίες της επιδημιολογικής κατάστασης και φορέας φιλοξενίας ήταν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με το καλωσόρισμα που απηύθυνε ο κ. Ι. Βουτσινάς Πρόεδρος του ΕΕΠ, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου Προέδρου ΚΕΕΕ και ΕΕΑ, Κ. Λάσκου Υπ. ΓΕΜΗ ΕΕΘ & Εκπροσώπου Προέδρου ΕΕΘ, Λ. Μίχα Β΄ Αντιπροέδρου ΕΕΠ, Γ. Καββαθά Προέδρου ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καρανίκα  Προέδρου ΕΣΕΕ, Ηλ. Τσολάκη Προέδρου ΠΟΑΔ και Αλ. Σαρρηγεωργίου Προέδρου ΕΑΕΕ.

Την εναρκτήρια εισήγηση έκανε ο Δ. Γαβαλάκης, Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ΕΕΑ, ενώ ακολούθησε ο Μ. Σιώχος, Μέλος ΔΣ ΕΕΘ και ΠΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας -Πρόεδρος Επιτροπής Εργασιακών Νομικών Ασαφαλιστικών θεμάτων ΕΕΘ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Νομικού Α. Αργυριάδη με θέμα τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό που έδωσε τη σκυτάλη στην εισήγηση του K. Μαρκουλιδάκη, μέλους ΔΣ ΕΕΠ και ΠΕΣ Αττικής.

Στον κύκλο για τα ψηφιακά μέσα το λόγο πήραν ο Φ. Ζαμπνάρης, HeadDevelopment Younet Digital Life, με θέμα Αξιοποίηση των Digital Tools στον Ασφαλιστικό Κλάδο, ο Χ. Τζερεφός, Microsoft Territory Channel Manager, που μίλησε για το Μicrosoft 365 Εργαλείο Παραγωγικότητας Τηλεργασίας και Επικοινωνίας και ο Λ. Τουρνατζής, Πρόεδρος Ελλήνων Financial Planners, με θέμα Ψηφιακή VS δια ζώσης πώληση.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τις τοποθετήσεις των συνέδρων και τα συμπεράσματα.

Ακολούθησε το δεύτερο μέρος με θέμα την Ενότητα Επαγγελματικών Οργανώσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, κατά το οποίο πήραν το λόγο οι ακόλουθοι ομιλητές: Μ. Δημητριάδη Πρόεδρος ΣΠΑΤΕ, Δ. Λύχρου Πρόεδρος ΕΑΕ, Μ. Νικολάου Μέλος Δ.Σ. ΕΕΠ και Αντιπρόεδρος ΠΣΑΣ, Ι.   Τοζακίδης Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ, Μ. Τζωρτζωρής Πρόεδρος ΣΕΜΑ και Ηλ. Τσολάκης Πρόεδρος ΠΟΑΔ & ΕΑΔΕ.

Το πρωί της Κυριακής οι εργασίες έκλεισαν με το Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο», με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση για όλους τους Ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στην Ελλάδα από το Ε.Ε.Π., με εισηγητή τον κ. Φ. Ζαμπνάρη, Head development της Younet Digital Life.

Το σεμινάριο αναπτύχθηκε στους παρακάτω θεματικούς άξονες: “Επιχειρηματική ανάπτυξη και ψηφιακά εργαλεία στον ασφαλιστικό κλάδο”, Το παιχνίδι της Μετα-Πώλησης”, Ο μεγάλος Ανταγωνισμός, Αυτοματοποίηση εναντίον Αλληλεπίδρασης, Ασφάλεια 360º και τέλος Η Ιδιωτική Ασφάλιση στην Πανδημία – Covid-19.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *