Skip to content

Μinetta Driving Experience – powered by Iaveris

Μια διαφορετική συνέργια πραγματοποιεί φέτος η Minetta Ασφαλιστική μαζί με την οικογένεια Ιαβέρη.

Η οικογένεια, γνωστή για τις συμμετοχές σε αγώνες αυτοκινήτων αλλά κυρίως για τις δράσεις ορθής οδικής συμπεριφοράς, τα τελευταία χρόνια δημιούργησε στη Μαλακάσα τον πολυχώρο Iaveris Park, με κινητήριο άξονα το αυτοκίνητο, που ταυτόχρονα αποτελεί την έδρα της Σχολής Οδικής Συμπεριφοράς Ιαβέρης.

Φέτος, με πρωτοβουλία της Minetta Ασφαλιστικής, κάθε μήνα τρεις τυχεροί ασφαλισμένοι (ή τα παιδιά τους) έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση και να κερδίσουν από ένα μάθημα ασφαλούς οδήγησης, στην πίστα του Iaveris Park.

Οι τυχεροί θα μπορούν να πραγματοποιήσουν το μάθημα εντός 6μήνου από την κλήρωση, κατόπιν συνεννόησης με τη Σχολή. Η ενέργεια πραγματοποιείται τους μήνες Ιούλιο έως και Δεκέμβριο του 2023 ενώ συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως και 31/12/2023.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι ενεργού συμβολαίου στη ΜΙΝΕΤΤΑ ή/και τα παιδιά αυτών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συμμετέχων να έχει συμπληρώσει το 18ο  έτος της ηλικίας του, να μην ξεπερνά το 35ο έτος, καθώς και να είναι κάτοχος νομίμου διπλώματος οδήγησης Ε.Ι.Χ.    

Οι 3 τυχεροί της 2ης κλήρωσης, για τη δράση ΜΙΝΕΤΤΑ DRIVING EXPERIENCE – powered by IAVERIS, οι οποίοι κληρώθηκαν και κερδίζουν από ένα μάθημα ασφαλούς οδήγησης (θεωρητικό και πρακτικό) στη σχολή ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη στην πίστα Iaveris Park – Drive in στην Μαλακάσα Αττικής, είναι: 

  • Κολοβιστέας Αντώνης
  • Μηλαθιανάκη Πηνελόπη 
  • Τσιάμης Γεώργιος 

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου και ίσως είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς👉https://rb.gy/a2pnp

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *