Skip to content

Νέος Managing Director της HDI Global ο Finn Christoffersen

To management των παραρτημάτων των HDI Global και HDI Global Specialty στη Δανία ανέλαβε ο Finn Christoffersen στις 12 Μαΐου.

του Χρήστου Γαβαλά

Ο μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος, Rasmus Toft Jorgensen αποχώρησε από την εταιρεία για να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες εκτός του Ομίλου HDI.

Ο Finn Christoffersen έχει περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο. Πριν ενταχθεί στην HDI Global, κατείχε ανώτερες θέσεις στις Marsh, Willis, Chubb, XL και Swiss Re Corporate Solutions.

Εντάχθηκε στην HDI Global ως Επικεφαλής Πωλήσεων και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης τον Ιούνιο του 2021. Ο διορισμός του ως Διευθύνων Σύμβουλος υπόκειται σε έγκριση από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

«Ο Finn Christoffersen είναι ένας έμπειρος manager ασφαλίσεων με ένα ευρύ δίκτυο στη σκανδιναβική αγορά. Στη νέα του θέση, ο Κριστόφερσεν θα είναι υπεύθυνος για τη συνολική διαχείριση και ανάπτυξη του HDI Global στη Δανία. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο», ανέφερε ο David Hullin, μέλος του ΔΣ της HDI Global, υπεύθυνος για τις διεθνείς αγορές.

Από τη μεριά του, ο Ralph Beutter, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της HDI Global και Διευθύνων Σύμβουλος της HDI Global Specialty, προσέθεσε: «Στη Δανία, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια ευρεία διαφοροποιημένη γκάμα προϊόντων στους πελάτες μας μέσω της HDI Global και της HDI Global Specialty. Είναι υψίστης σημασίας για εμάς οι πελάτες μας να μας αντιλαμβάνονται ως μια οντότητα που χτίζει πάνω στη μεγάλη δύναμη κάθε εταιρείας».

«Στο νέο μου ρόλο, ανυπομονώ να συνεχίσω να συνεισφέρω στην ιστορία επιτυχίας της HDI Global στη δανέζικη αγορά. Μαζί με την έμπειρη ομάδα μας, βρίσκουμε εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες μας, ενώ είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για τη δανέζικη βιομηχανία», τόνισε ο Christoffersen.

Ταυτόχρονα, ο Rasmus Jorgensen αποχώρησε από το HDI Group μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια για να ακολουθήσει μια νέα καριέρα.

«Ευχαριστώ τον Rasmus Jorgensen για τη μεγάλη του δέσμευση στο HDI Global. Συνέβαλε καθοριστικά στην συνένωση της HDI Global και της HDI Global Specialty στη Δανία κάτω από μια στέγη και στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο στα προσωπικά και την επαγγελματική του ζωή», υπογράμμισε ο Beutter.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *