Skip to content

Νέο ξεκίνημα για την INTERAMERICAN στη Χίο

Στο φιλόδοξο σχέδιο δυναμικής ανάπτυξης του δικού της Δικτύου Πωλήσεων (σχέδιο “Genesis”), η INTERAMERICAN έχει θέσει σε προτεραιότητα στρατηγικά επιλεγμένες πόλεις στην περιφέρεια για την ενίσχυση της παρουσίας της. Η Χίος είναι μία από αυτές τις επιλογές και η εταιρεία συνδυάζει ένα νέο ξεκίνημα στο νησί με νέα στέγη, στο κέντρο της πόλης.

Το Γραφείο Πωλήσεων Χίου αποτελεί, ήδη, μία βιώσιμη και υγιώς αναπτυσσόμενη μονάδα, με 17 ασφαλιστικούς συμβούλους εκ των οποίων οι 10 εντάχθηκαν κατά τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ τριετής είναι και η παρουσία της Σταυρούλας Επιτροπάκη ως επικεφαλής του Γραφείου. Η κ. Επιτροπάκη προβάλλει ένα σύγχρονο μοντέλο ηγεσίας, έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο πρόσφατο παρελθόν ως Ασφαλιστική Σύμβουλος της εταιρείας και ως μέλος, κατ’ επανάληψη, του παγκόσμιου οργανισμού διακεκριμένων ασφαλιστών «Million Dollar Round Table» (MDRT). Ως Συντονίστρια, κατευθύνει το Γραφείο εστιάζοντας στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, με έμφαση στην υγεία. Η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει τις συνεργασίες της με ιατρούς γι’ αυτό τον σκοπό, διαθέτοντας τοπικό Δίκτυο Υγείας με 21 ιατρούς βασικών ειδικοτήτων (γυναικολόγο, παθολόγο, καρδιολόγο, γεν. χειρουργό, οφθαλμίατρο, ουρολόγο, πνευμονολόγο, παιδίατρο, ενδοκρινολόγο, ωτορινολαρυγγολόγο) και 7 διαγνωστικά κέντρα.

Η Σταυρούλα Επιτροπάκη σε σχετική δήλωση της υπογραμμίζει την κατεύθυνση του Γραφείου στην ενσωμάτωση νέων συνεργατών και στην ειδικότερη προσέγγιση των τοπικών ασφαλιστικών αναγκών. «Συζητούμε διεξοδικά με τους πελάτες μας και προτείνουμε λύσεις εφικτές, στο πλαίσιο των διαθέσιμων πόρων» εξηγεί η ίδια, τονίζοντας πως οι συνθήκες οικονομικής κρίσης επιβάλλουν αυστηρή ιεράρχηση αναγκών και προτεραιοτήτων.

 

Φωτογραφία: Η Συντονίστρια του Γραφείου Πωλήσεων Χίου Σταυρούλα Επιτροπάκη με τον Διευθυντή Πωλήσεων Αττικής και Νήσων Ηλία Μάλλιο και τους Συνεργάτες της.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *