Skip to content

ΠΟΑΔ: “Οι συντονισμένες ενέργειές μας απέδωσαν καρπούς”

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΑΔ σχετικά με την παράταση που δόθηκε για την ανανέωση άδειας ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Διαβάστε αναλυτικά: 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Οι συντονισμένες ενέργειες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Π.Ο.Α.Δ., των Σωματείων της Διαμεσολάβησης των κατά τόπους Επιμελητηρίων και ιδιαίτερα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών απέδωσαν καρπούς.

Δημοσιεύθηκε σήμερα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με βάση την οποία παρατείνονται μέχρι και 30.6.2020 , όπως σας είχαμε προαναγγείλει με την από
28.3.2020 επιστολή μας, οι παρακάτω υποχρεώσεις μας που έληγαν 31.3.2020:

  • Ανανέωση Άδειας Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή
  • Κατάθεση βεβαιώσεων ωρών επαναπιστοποίησης 75 ωρών

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η συσπείρωση των εκπροσώπων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Στη συνέχεια ακολουθεί η επιστολή που είχε σταλεί στον Υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, κ. Γεώργιο Ζαββό, για το σχετικό θέμα: 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στις 16.3.2020 απέστειλε αίτημα προς τον Υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα κ. Γεώργιο Ζαββό για την χορήγηση χρονικής παράτασης τακτοποίησης των παρακάτω υποχρεώσεων μας πέραν της προβλεπόμενης μέχρι 31.3.2020 και για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα.

  • Ανανέωση Άδειας Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή
  • Κατάθεση βεβαιώσεων 75 ωρών επαναπιστοποίησης

Μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία του Υφυπουργού κ. Γεωργίου Ζαββού με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλο, ενημερωθήκαμε ότι αποφασίσθηκε να δοθεί η σχετική παράταση μέχρι τέλος Ιουνίου και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης τις αμέσως επόμενες ημέρες για την τακτοποίηση των παραπάνω σοβαρών θεμάτων που εκκρεμούν.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *