Skip to content

Πουθενά δεν υπάρχει πραγματική ασφάλεια από τα σωματίδια της ρύπανσης του αέρα/ Θ. Πλεύρης: Προτεραιότητα η πρόληψη για τον καρκίνο τα επόμενα χρόνια/ Οι ανησυχίες ασφαλείας για τα έξυπνα ρολόγια και άλλες συσκευές που φοράτε

Σχεδόν πουθενά στη Γη δεν υπάρχει πραγματική ασφάλεια από τα σωματίδια της ρύπανσης του αέρα

Μόνο το 0,001% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 0,18% της έκτασης ξηράς του πλανήτη εκτίθεται στη διάρκεια του έτους σε επίπεδα μικροσκοπικών σωματιδίων του αέρα που θεωρούνται απολύτως ασφαλή, σύμφωνα με τις νέες αυστηρότερες προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), όπως δείχνει μια νέα παγκόσμια μελέτη, η πιο ολοκληρωμένη του είδους της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Θ. Πλεύρης: Προτεραιότητα η πρόληψη για τον καρκίνο τα επόμενα χρόνια

Στο συνέδριο του ECONOMIST GREECE’S AGENDA TO COMBAT CANCER που διεξάγεται από το πρωί στην Αθήνα, μίλησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Οι ανησυχίες ασφαλείας για τα έξυπνα ρολόγια και άλλες συσκευές που φοράτε -Tι μπορείτε να κάνετε για προστασία

«Αυτές οι συσκευές παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους ασφαλείας από τα έξυπνα τηλέφωνα, όχι μόνο για τους καταναλωτές αλλά και για τις επιχειρήσεις», λένε οι ειδικοί από την ESET, καθώς οι κυβερνοεγκληματίες προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες σε αυτές ή μέσω αυτών των συσκευών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *