Skip to content

Στα περίπτερα: Άλμα στη μάχη για τον καρκίνο – Οι “σούπερ” νευρώνες των 80άρηδων – Αύξηση cybercrime λόγω επιδοτήσεων – Η Cisco μεταμορφώνει τη Σύρο

Σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο: Επιστήμονες εντόπισαν την πρωτεΐνη που προκαλεί τις μεταστάσεις

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ πραγματοποίησαν μια σπουδαία ανακάλυψη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του καρκίνου στον ανθρώπινο οργανισμό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Οι 80άρηδες με πολύ καλή μνήμη διαθέτουν «σούπερ» νευρώνες στον εγκέφαλό τους

Οι άνθρωποι άνω των 80 ετών που διατηρούν σχεδόν άθικτη τη μνήμη τους, διαθέτουν στον εγκέφαλό τους «σούπερ» νευρώνες, σημαντικά μεγαλύτερους σε μέγεθος από τον μέσο όρο των συνομηλίκων τους, αλλά και πιο υγιείς, αποκαλύπτει για πρώτη φορά μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ηλεκτρονικές απάτες: Τι να προσέχουν οι πολίτες

Με τις περισσότερες πλέον συναλλαγές αλλά και υπηρεσίες, όπως συμπλήρωση αιτήσεων για επιδόματα στο πλαίσιο της στήριξης των πολιτών, να παρέχονται πλέον σχεδόν αποκλειστικά ψηφιακά, οι πολίτες θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σε μηνύματα αλλά και κλήσεις που δέχονται από τρίτους με σκοπό την «δήθεν» εξυπηρέτηση τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πως η Cisco θα μεταμορφώσει την Σύρο σε τεχνολογική πρωτεύουσα του Αιγαίου

Στις αρχές Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου διεθνούς κέντρου καινοτομίας στη Σύρο, ένα project το οποίο αναπτύσσει η Cisco σε συνεργασία με την Onex.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *