Skip to content

Στα περίπτερα: Γιόγκα στο γραφείο με σύσταση ΠΟΥ – Η ευτυχία υπάρχει στη Φινλανδία – Οι Fake followers των Influencers – Πόσο ασφαλή είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Γιόγκα στο γραφείο κατά της κατάθλιψης – Με σύσταση του ΠΟΥ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας καταπολέμησης των φαινομένων κατάθλιψης και άλλων προβλημάτων ψυχικής υγείας στο χώρο εργασίας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υποστήριξε ότι είναι απαραίτητη η καθιέρωση δραστηριοτήτων που συνδυάζουν τη σωματική άσκηση με την πνευματική ευημερία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Υπάρχει η Ευτυχία; Σίγουρα στη Φινλανδία

Το ξέρετε ότι υπάρχει Ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας; Και υπάρχει και καταγράφεται η Ελλάδα σε αυτήν. Την πρώτη θέση μεταξύ 156 χωρών καταλαμβάνει η Φινλανδία (όπως είχε επίσης συμβεί το 2018 και 2019, σε ένα εντυπωσιακό «σερί» για τη βόρεια χώρα).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Έτσι αγοράζουν οι influencers τους fake followers

Με απολύτως νομιμοφανή τρόπο λόγω ελλείμματος βασικών κανόνων λειτουργίας και απουσίας νομικού και ελεγκτικού πλαισίου, ο κάθε influencer μπορεί να αγοράσει ακολούθους, όσους και όποτε θέλει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πόσο ασφαλή είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Η μετακίνηση όπως την γνωρίζουμε, σύντομα δεν θα υπάρχει. Και ένας από τους πιο συχνούς προβληματισμούς είναι η ασφάλεια που προσφέρουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Και όχι άδικά, αφού χρησιμοποιούν συστήματα υψηλής τάσης και ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *