Skip to content

Στα περίπτερα: Καρκινογόνο το ίσιωμα μαλλιών – Αλγόριθμος ζωγραφίζει Βαν Γκογκ – Δουλειά από το σπίτι χωρίς άδεια ασθενείας – Φανερό το “incognito” της Google

Τα προϊόντα για το ίσιωμα των μαλλιών σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου της μήτρας, δείχνει αμερικανική μελέτη

Η χρήση προϊόντων για το ίσιωμα των μαλλιών μπορεί να αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου της μήτρας στις γυναίκες που τα χρησιμοποιούν συχνά, συμπέρανε μια νέα μεγάλη αμερικανική επιστημονική έρευνα, η πρώτη που κάνει αυτή τη συσχέτιση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μπορεί ένας αλγόριθμος να ζωγραφίσει έναν Βαν Γκογκ;

Το Midjourney είναι ο «δημιουργός» των 40 έργων της έκθεσης υπό τον τίτλο «Φανταστείτε τις Νήσους Φερόες», έχοντας την ικανότητα να δημιουργεί εικόνες με βάση γραπτές εντολές. Ταυτοχρόνως μπορεί και αναλύει σε ελάχιστο χρόνο δισεκατομμύρια έργα τέχνης ώστε να εντοπίζει μοτίβα και να διαμορφώνει ένα νέο έργο αξιοποιώντας το εικαστικό λεξιλόγιο π.χ. του Μονέ ή του Πικάσο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Όλο και πιο δύσκολη η άδεια ασθενείας

Η επανάσταση της εργασίας από το σπίτι έχει αλλάξει τα δεδομένα για πότε θεωρείται άρρωστος ένας εργαζόμενος. Στο απόγειο της πανδημίας οι άνθρωποι δούλευαν από το σπίτι ακόμη και με δυσάρεστα συμπτώματα όπως πυρετό, δύσπνοια ή ναυτία. Πολλοί το κάνουν ακόμα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η αλήθεια για το Incognito Mode της Google – Πόσο κρυφό είναι τελικά;

Οι περισσότεροι χρήστες του ίντερνετ έχουν χρησιμοποιήσει έστω κάποτε το Incognito Mode της Google, θέλοντας να κρατήσουν τις κινήσεις τους στο διαδίκτυο κρυφές. Όμως όπως αποδεικνύεται τώρα, το Incognito Mode δεν είναι και πολύ… ινκόγκνιτο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *