Skip to content

Στα περίπτερα: Λιγότεροι θάνατοι από καρκίνο – Δύο ενδείξεις που προμηνύουν – Πρωτοφανή εκστρατεία ΠΟΥ για τη διακοπή του καπνίσματος – Πώς είναι οι φοιτητικές εστίες στο εξωτερικό

Η θνητότητα από καρκίνο συνεχίζει να μειώνεται

Όπως κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Cancer, η ετήσια εθνική αναφορά για τον καρκίνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ποιες δυο ενδείξεις προμηνύουν Καρκίνο, έως και τρία χρόνια πριν

Έρευνα δείχνει ότι μια δραματική και ανεξήγητη απώλεια βάρους, καθώς και ο μεγάλος όγκος κατανάλωσης γλυκών, προμηνύουν καρκίνο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σύμπραξη δυνάμεων για τη διακοπή του καπνίσματος – Ποιοι συμμετέχουν

Φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες τεχνολογίας και μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να ξεκινήσουν την Κοινοπραξία Διακοπής Καπνίσματος κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για την υγεία που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τι συμβαίνει με τις φοιτητικές εστίες στο εξωτερικό;

Οι κακές, και ενίοτε επικίνδυνες, εγκαταστάσεις των φοιτητικών εστιών στη χώρα μας αποτελούν μια πρωτοφανή κατάσταση στην Ευρώπη και τον δυτικό κόσμο. Η LiFO εξετάζει βέλτιστες πρακτικές φοιτητικής στέγασης που εφαρμόζονται στο εξωτερικό και αφουγκράζεται τις σκέψεις φοιτητών που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια ανά την υφήλιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *