Skip to content

Στα περίπτερα: Προληπτικές εξετάσεις καρκίνου από τον ΕΟΠΥΥ – Οι Ευρωπαίοι ψάχνουν ελληνικό σπίτι – Σκάνδαλα που συγκλόνισαν τη βιομηχανία αυτοκινήτου -Επιθανάτιες εμπειρίες μετά από ΚΑΡΠΑ

ΕΟΠΥΥ: Συνταγογραφεί πλέον γενετικές εξετάσεις για κληρονομούμενο καρκίνο

Οι εξετάζεις στοίχιζαν 700 ευρώ. Τώρα η συμμετοχή περιορίζεται στα 78,75 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ηandelsblatt: Μεγάλη ζήτηση για ακίνητα στην Ελλάδα – Τα φιλέτα 

«Η ελληνική αγορά ακινήτων αναπτύσσεται πολύ δυναμικά», αναφέρει η Handelsblatt, επικαλούμενη σε στοιχεία της γερμανικής κτηματομεσιτικής εταιρίας Engel & Völkers στην Ελλάδα. «Το 80% έως 85% των αγορών πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών γίνονται από αλλοδαπούς, η πλειονότητά των οποίων προέρχεται από γερμανόφωνες χώρες, δηλαδή την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία», αναφέρει η οικονομική εφημερίδα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τα 8 σκάνδαλα που συντάραξαν τη βιομηχανία αυτοκινήτου

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Netflix για την υπόθεση του Carlos Ghosn, το Car and Driver παρουσιάζει οκτώ ιστορίες γεμάτες παρασκήνιο, ίντριγκες, συγκαλύψεις και συνωμοσίες, οι οποίες συντάραξαν τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Επιθανάτιες εμπειρίες έχει 1 στους 5 ανθρώπους που επιβίωσε από καρδιακή ανακοπή μετά από ΚΑΡΠΑ

Αρκετοί άνθρωποι -έως ένας στους πέντε- που επιβίωσαν μετά από καρδιακή ανακοπή χάρη σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), μπορούν να περιγράψουν στη συνέχεια επιθανάτιες εμπειρίες που τους συνέβησαν όσο είχαν χάσει τη συνείδησή τους και βρίσκονταν στο κατώφλι του θανάτου. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *