Skip to content

Στα περίπτερα: Ραγδαία επέκταση Autohellas – Google vs Apple για την ψυχή του αυτοκινήτου – Μια “ειδική” Μονόπολη – Αυτοκίνητα πέντε αστέρων

Οι “επεκτατικές” κινήσεις της Autohellas και η συγκέντρωση στην αγορά αυτοκινήτου

“Επεκτατικές” κινήσεις της Autohellas στο εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό. Μετά την εξαγορά της πορτογαλικής HR Aluguer de Automóveis στον κλάδο του leasing αυτοκινήτων, η εισηγμένη ανακοίνωσε την εξαγορά – σε συνεργασία με την ισραηλινή Samelet – της ελληνικής θυγατρικής της Stellantis (Abarth, Alfa Romeo Fiat, Fiat Professional και Jeep) στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η επόμενη μεγάλη μάχη μεταξύ Google και Apple είναι για την ψυχή του αυτοκινήτου σας

Σε λίγα χρόνια από τώρα εκτός από το να αποφασίσετε τη μάρκα και το μοντέλο του επόμενου οχήματός σας μπορεί να έχετε άλλη μια δύσκολη επιλογή: Θα διαλέξετε μοντέλο αυτοκινήτου που να υποστηρίζει λογισμικό Google ή Apple; Άλλες επιλογές μπορεί να περιλαμβάνουν κάποιον άλλον “γενικό κατασκευαστή αυτοκινήτων”, ή ακόμη και κάτι σε Amazon Prime Edition.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μία “Μονόπολη” για παιδιά με νευροαναπτυξιακές διαταραχές

Σε επιτραπέζια και ψηφιακή μορφή, το QooL City ενισχύει γνωστικές λειτουργίες και αναδεικνύει κρυμμένες δεξιότητες μέσα από το παιχνίδι. Το ερευνητικό έργο του ΑΠΘ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ένα αεροδυναμικό σαλόνι σε ρόδες: Πώς θα είναι το επόμενό σας αυτοκίνητο

Από αυτοκίνητα με μηχανές εσωτερικής καύσης προς οχήματα – υπολογιστές, τα οποία θα είναι ηλεκτρικά, αυτόματα και πιο αποδοτικά. Αυτή είναι η μετάβαση την οποία έχει ξεκινήσει ήδη ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας, ώστε να δημιουργήσει τα οχήματα του μέλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *