Skip to content

Στα περίπτερα: Ρατσισμός στους ηλικιωμένους – Ντους με το…λεπτό στο Βέλγιο – Αλβανία-Καλαμάτα μια ευθεία – Η γάτα ξέρει ποιος της μιλάει

Ο ηλικιακός ρατσισμός και οι πολλές άλλες διακρίσεις σε βάρος ηλικιωμένων

Οι διακρίσεις στην απασχόληση και στο επάγγελμα, δυστυχώς, δεν είναι οι μόνες που υφίστανται άτομα μετά την ηλικία των 65 ετών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Bέλγιο: «Μειώστε τη διάρκεια του ντους» για εξοικονόμηση ενέργειας προτρέπει ίδρυμα για το περιβάλλον

Οι Βέλγοι περνούν κατά μέσο όρο εννέα λεπτά στο ντους. Για να μειωθεί ο λογαριασμός, αυτή η διάρκεια θα πρέπει να ελαττωθεί κατά τέσσερα λεπτά και επομένως να μην υπερβαίνει τα πέντε λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

«Μπλε Διάδρομος»: Ο οδικός άξονας που θα ενώσει τα Βαλκάνια με την…Καλαμάτα

Οδικός άξονας «Ιωάννινα – Κακαβιά»: Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τη διαδρομή που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις των πολιτών προς την Αλβανία. Ο οδικός άξονας, εκτείνεται από τη Βόρεια Ιταλία, διασχίζει τα δυτικά Βαλκάνια και μέσω της Ιόνιας οδού και του Πάτρα-Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα-Καλαμάτα, θα φτάνει στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου. Συνολικά, οκτώ χώρες εμπλέκονται στο έργο: Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Σερβία και Σλοβενία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Οι γάτες μπορούν να καταλάβουν εάν τους «μιλάει» το «αφεντικό» τους ή άλλος

Μια γάτα μπορεί να ξεχωρίσει τη φωνή του «αφεντικού» της που απευθύνεται σε αυτήν, από τη φωνή του ίδιου όταν μιλάει σε άλλους ανθρώπους ή από τη φωνή ενός ξένου που μιλάει στη γάτα, συμπέρανε μια νέα μικρή γαλλική επιστημονική έρευνα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *