Skip to content

Στα περίπτερα: Τα απαγορευμένα αξεσουάρ αυτοκινήτου – Η Γκρέτα προκρίνει την πυρηνική ενέργεια – Αναμονή για το ρινικό εμβόλιο – Το ρομπότ μίλησε στο κοινοβούλιο (βίντεο)

Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας: Αυτά είναι τα αξεσουάρ που απαγορεύονται

Η τοποθέτηση και η χρήση αξεσουάρ στο αυτοκίνητο μπορεί να κρύβει κινδύνους ακόμα κι όταν αυτά φέρουν την πιστοποίηση του κατασκευαστή. Μάθετε, λοιπόν, ποια απαγορεύονται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Προτιμότερη η πυρηνική ενέργεια από τον λιγνίτη

Υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας των πυρηνικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας τάχθηκε η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ, επισημαίνοντας ότι η πυρηνική ενέργεια είναι προτιμότερη από τον λιγνίτη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ρινικό εμβόλιο για τον κορονοϊό: Μάλλον θα… περιμένουμε λίγο ακόμη

Απογοήτευση έφερε η αρχική δοκιμή ενός ρινικού εμβολίου κατά του κορονοϊού που ανέπτυξε το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης με χρηματοδότηση από τη φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca. Το εμβόλιο που χορηγείται στη μύτη, είχε δημιουργήσει ελπίδες ότι θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικό όσον αφορά την αποτροπή μετάδοσης του ιού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τεχνολογία: Ανθρωπόμορφο ρομπότ μίλησε για πρώτη φορά στο βρετανικό κοινοβούλιο – Δείτε βίντεο

Έφτασε η εποχή που στα κοινοβούλια δεν μιλάνε μόνο άνθρωποι αλλά και ρομπότ. Σε μια ακρόαση που έγραψε ιστορία τόσο κοινοβουλευτική όσο και τεχνολογική, ανθρωπόμορφος ρομποτικός «καλλιτέχνης», η Ai-Da, μίλησε την Τρίτη στην τηλεπικοινωνιακή και ψηφιακή επιτροπή της Βουλής των Λόρδων, καταθέτοντας τις απόψεις της σχετικά με το πώς οι νέες τεχνολογίες θα επηρεάσουν τους κλάδους της τέχνης και γενικότερα το πεδίο της δημιουργίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *