Skip to content

Προσοχή! Αύριο στις 18.00 το Web Conference της ΕΑΕΕ για την “Επόμενη Μέρα”

Με νέα ανακοίνωσή της η ΕΑΕΕ ενημερώνει ότι το web conference με θέμα «Ασφαλιστικός κλάδος: Η πρόκληση της επόμενης μέρας» της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) που έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη, 5 Μαΐου 2020 αλλάζει ώρα και θα πραγματοποιηθεί στις 18.00: 

“Σας γνωρίζουμε ότι το web conference με θέμα «Ασφαλιστικός κλάδος : Η πρόκληση της επόμενης μέρας» της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 5 Μαΐου 2020 θα διεξαχθεί στις 18:00΄, αντί της αρχικά προγραμματισμένης ώρας, λόγω έκτακτων σοβαρών υποχρεώσεων ορισμένων ομιλητών.”

Υπενθυμίζεται ότι στόχος του ψηφιακού συνεδρίου είναι να χαρτογραφηθούν οι προκλήσεις αλλά και οι ευκαιρίες που γεννά η επόμενη ημέρα από τον Covid-19 και να συζητηθούν οι κινήσεις και οι πρωτοβουλίες για τη στήριξη της οικονομίας και της ασφαλιστικής αγοράς.

Κεντρικοί ομιλητές του web conference θα είναι οι:

  • Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
  • Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων
  • Γιώργος Τσίπρας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
  • Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής, Τράπεζα της Ελλάδος
  • Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
  • Δημήτρης Γαβαλάκης, Εκπρόσωπος, Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Επισημαίνεται ότι δεν χρειάζεται να επαναλάβετε την εγγραφή σας εάν το έχετε ήδη κάνει.

Εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας ΕΔΩ.

2 Comments

  1. Avatar

    Επί ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, προηγούμενη κυβέρνηση, επί Υπουργίας κ. Βρούτση, όλοι οι εμπλεκόμενοι συναποφάσισαν το επικουρικό ταμείο των Υπαλλήλων – Συνταξιούχων, να έχει τη στήριξη και των ασφαλιστικών εταιρειών, με τη συνδρομή τους επί των ασφαλίστρων, να μη σας γράφω όλες τις λεπτομέρειες που σας είναι γνωστές.

    Στο νόμο αυτόν έβαλε την υπογραφή του ο Υπουργός κ. Βρούτσης και έγινε έτσι η ανεξαρτητοποίηση του ταμείου από το κράτος, και το Ταμείο άρχισε να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σαν ανεξάρτητο και αυτοκέφαλο κλπ…..

    Λίγο χρόνο αργότερα, ο ίδιος Υπουργός κ. Βρούτσης, αναίρεσε την υπογραφή του και η χρηματοδότηση των εργοδοτών χάθηκε, με καταστροφικά αποτελέσματα για τα έσοδα του ταμείου, αλλά αυτόματα την κάθετη μείωση των συντάξεων των σημερινών, αλλά και των μελλοντικών συνταξιούχων.

    Βεβαίως στο σκεπτικό ότι δεν πρέπει να πληρώνουν άλλοι για άλλους, ας μην το συζητάμε καθόλου αφού πληρώνουμε χωρίς λόγο για την ΕΡΤ ή ότι το επέβαλε η ΤΡΟΙΚΑ, αυτά είναι πλέον αστεία.

    Λυπάμαι που ο κ. Βρούτσης δεν είναι κοντά σας για να μας απαντήσει το λόγο που πήρε πίσω την υπογραφή του.

    • Avatar

      Περιμένω εγώ απάντηση στην ερώτησή μου.
      Με εκτίμηση
      Γιάννης Χοντζόπουλος


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *