Skip to content

Το συγκινητικό μήνυμα του Δημ. Μαζαράκη για τα 150ά γενέθλια της MetLife

Με αφορμή το κλείσιμο 150 χρόνων λειτουργίας της MetLife, ο Δημήτρης Μαζαράκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου στην Ελλάδα, θέλησε να ευχηθεί στην εταιρεία όπου άλλωστε, έχει αφιερώσει 25 χρόνια από την επαγγελματική του πορεία (το post ανέβηκε στο λογαριασμό του στο facebook):

[box]«Πριν από ακριβώς 150 χρόνια, στις 26 Μαρτίου 1868, ιδρύθηκε η εταιρεία που έχω την τιμή να εκπροσωπώ για την Ελλάδα, η MetLife Greece. Για εμάς, αυτή η χρονιά είναι χρονιά γιορτής. Γιορτάζουμε την ιστορία μίας εταιρείας που συνδέεται με τις ιστορίες εκατομμυρίων ανθρώπων και αναπτύσσεται μαζί με τις τοπικές κοινωνίες, σε περίπου 50 χώρες, σε όλον τον κόσμο.
Τα 54 από αυτά τα χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα, στέκεται δίπλα στις ανάγκες των Ελλήνων, σε ώρες κρίσιμες και δύσκολες για τη χώρα – 25 από τα δικά μου επαγγελματικά χρόνια είναι μέρος αυτής της ιστορίας. Μια ζωή. Θέλω λοιπόν, με αυτήν την ευκαιρία, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, φίλους καλούς πια, που μοιραζόμαστε αυτή την όμορφη διαδρομή και φυσικά σε όλους τους ασφαλισμένους μας. Χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρναμε.
Προχωράμε μαζί στα καλύτερα που έρχονται! #Navigating_life_together».[/box]

Με αφορμή τα γενέθλια εξέδωσε και ο ίδιος ο Όμιλος ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει ότι από την ίδρυσή της στις 24 Μαρτίου 1868 «η MetLife εξελίσσεται συνεχώς προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών με το βλέμμα πάντα στην ευημερία των πελατών, των κοινοτήτων και της κοινωνίας».

 

 

 

 

Η Metlife ξεκίνησε αρχικά το 1863, όταν μια ομάδα επιχειρηματιών από τη Νέα Υόρκη συγκέντρωσε 100.000 δολάρια για να ιδρύσει τη National Union Life and Limb Insurance Company. Η εταιρεία αυτή ασφάλιζε ναυτικούς και στρατιώτες του εμφυλίου πολέμου για αναπηρίες εξ αιτίας τραυμάτων, εξ αιτίας ατυχημάτων ή ασθενειών. Αργότερα αναδιοργανώθηκε και έγινε MetLife το 1868.

Στις αρχές του εικοστού αιώνα, η MetLife ανταποκρίθηκε στην οικονομική κρίση που χτύπησε τις αστικές και εργατικές τάξεις, ιδρύοντας την Υπηρεσία Κοινωνικής Ευημερίας η οποία προσέφερε σε 20 εκατομμύρια ανθρώπους νοσηλεία και υγειονομική περίθαλψη.

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1930, η MetLife συνεργάστηκε στενά με τους αγρότες της Αμερικής για να σώσει περισσότερες από 7.000 φάρμες από την κατάσχεση.

Το 1964, η MetLife ανέπτυξε την πρώτη εθνική τράπεζα αίματος σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Από το 1976, ο Όμιλος έχει χορηγήσει πάνω από 783 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις και 70 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις σχετικές με προγράμματα περίθαλψης και υγεία.

Η φροντίδα για όσους τη χρειάζονται περισσότερο ήταν πάντα μέρος του DNA μας και πάντα θα είναι ατενίζοντας το μέλλον. Σήμερα, η MetLife συνεχίζει τη μακρά παράδοση των εταιρικών συνεισφορών και της ενεργής συμμετοχής στην κοινότητα, σημειώνει η σχετική “γενέθλια” ανακοίνωση.

Χρόνια πολλά, MetLife!

(Κεντρική Φωτό: η έδρα της MetLife στη Νέα Υόρκη) 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *