Skip to content

Χειρουργικό επίδομα δίχως προσκόμιση αποδείξεων έως 60.000 ευρώ από τη Eurolife

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο συμπληρωματικό ποσό σε περίπτωση νοσηλείας για χειρουργική επέμβαση σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο (στην Ελλάδα και το εξωτερικό) προσφέρει η Eurolife FFH.

Πρόκειται για το λεγόμενο χειρουργικό επίδομα το οποίο και καταβάλλεται χωρίς την ανάγκη προσκόμισης αποδείξεων από χειρουργούς ή αναισθησιολόγους και καλύπτει έως 60.000€ ανά επέμβαση.

Η χρησιμότητα του συγκεκριμένου ποσού έγκειται στο ότι μπορεί να καλύψει τα έξοδα που προκύπτουν πέρα από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (η οποία καλύπτεται από το βασικό πρόγραμμα που έχει ο ασφαλισμένος).

Και αυτό διότι αν χρειαστεί ένας ελεύθερος επαγγελματίας να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, το εισόδημά του θα πληγεί για όσο χρόνο δεν θα μπορεί να εργαστεί μέχρι να αναρρώσει.

Ως εκ τούτου το χειρουργικό επίδομα μπορεί να λειτουργήσει ως «βαλβίδα ασφαλείας», αναπληρώνοντας ως ένα βαθμό το χαμένο εισόδημα αλλά και καλύπτοντας επιπλέον έξοδα όπως φροντίδα στο σπίτι, μετακίνηση συγγενικών προσώπων, φροντίδα των παιδιών, και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Ένα ενδεικτικό κόστος για αυτή την υπηρεσία είναι τα 23 ευρώ ανά μήνα, με την κάλυψη να ανανεώνεται σε ετήσιο επίπεδο.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *