Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής

26 Ιουλίου 2018

Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα της 23ης Ιουλίου στην ανατολική και στη δυτική Αττική, η Εθνική Ασφαλιστική εκφράζει την βαθιά θλίψη και οδύνη της και την αμέριστη συμπαράστασή της απέναντι στους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους που πραγματικά δοκιμάζονται.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, η Εταιρεία έχει προχωρήσει στη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής (210-9099600), όπως επίσης και σε παράταση εξόφλησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Στο πλαίσιο αυτό και δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή αποζημιώσεων που αφορούν ζημιές στις πληγείσες περιοχές, η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά σε άμεση και πλήρη εξόφληση των αποζημιώσεων που αφορούν ολική καταστροφή ακινήτων ξεκινώντας από αύριο, 27/07/18.

Επίσης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υπαλλήλων και με την πολύτιμη συνεισφορά του Ανθρώπινου Δυναμικού της, η Εταιρεία προχωρά στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στις αρμόδιες δομές για την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και το Ανθρώπινο Δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής Κύπρου.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής

  1. Ο/Η Brooke λέει:

    I have to say that I am very disappointed with the way Ethniki keeps taking things out of our policy, every year there is something else gone, but the rates keep going up! It is probably the same with other funds, but my concerns are with ours. I don’t think we should lose services that were included when we joined, just to make us take out a higher level of cover.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σύμπραξη δημοσίου με ασφαλιστικές έναντι φυσικών καταστροφών - πόσο σημαντική θα ήταν εάν υπήρχε

Σύμπραξη δημοσίου με ασφαλιστικές έναντι φυσικών καταστροφών - πόσο σημαντική θα ήταν εάν υπήρχε Γιατί οι ασφαλιστικές δεν ασφαλίζουν αυθαίρετα...

Close