Skip to content

Έμπνευση και ενημέρωση στο Χίλτον

Ανανεωμένοι και περισσότερο «εμπνευσμένοι» σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, θα πρέπει να νοιώθουν όσοι πέρασαν από το Χίλτον το Σαββατοκύριακο και στα πλαίσια της έκθεσης Money Show 2016, που εδώ και χρόνια «αγκαλιάζει» με την έντονη συμμετοχή της η ασφαλιστική αγορά, παρακολούθησαν δύο πολύ όμορφες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου η Mega Brokers διοργάνωσε μια εξαιρετική βραδιά με καλεσμένο τον Παναγιώτη Κοτρωνάρο, τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ, του υψηλότερου βουνού στον πλανήτη, το 2004.

Συγκλονιστική ήταν όλη η ιστορία της ανάβασης και η αφήγηση του αρχηγού – έχασαν όσοι δεν την άκουσαν ενώ όσοι ήταν μέρος του κοινού θα πρέπει να αποχώρησαν πλουσιότεροι σε ιδέες και έμπνευση. Για το πώς μπορεί κανείς να προσαρμόζεται συνεχώς σε νέες συνθήκες, πώς μπορεί να αντιμετωπίζει τους φόβους του, να συνεχίζει παρά τους κινδύνους, να αντέχει τις κακουχίες – φαίνεται ότι η κατάκτηση κάθε κορυφής, εμπεριέχει τις ίδιες δυσκολίες!

«Hellas Everest 2004», η αποστολή που κατέκτησε την θρυλική κορυφή
«Hellas Everest 2004», η αποστολή που κατέκτησε την θρυλική κορυφή

Τις επόμενες δύο μέρες, ενας νέος αλλά πολλά υποσχόμενος ασφαλιστικός εκπαιδευτικός οργανισμός, με την επωνυμία International Financial Architects Academy (ΙFAAcademy), παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επισήμως στην ελληνική αγορά.

Περισσότερα από 500 άτομα την πρώτη μέρα και άλλα 250 τη δεύτερη που επαναλήφθηκε η εκδήλωση, παρακολούθησαν χωρίς καμία διακοπή την τρίωρη σχεδόν παρουσίαση του ανθρώπου πίσω από το εγχείρημα, του γνωστού και από άλλες δραστηριότητες Παναγιώτη Λελεδάκη, Ασφαλιστικού Συμβούλου που φαίνεται ότι τον μάγεψε ο τομέας της εκπαίδευσης.

Ο Παναγιώτης Λελεδάκης

Ο “ανυποχώρητα αισιόδοξος” όπως χαρακτηρίζει τον εαυτό του Παναγιώτης Λελεδάκης, στην προσωπική απήχηση και εντατική δουλειά του οποίου οφείλεται σίγουρα και η μαζική προσέλευση του κοινού, με ζωντανό και interactive τρόπο, παρουσίασε ένα ψηφιακό εργαλείο, μέρος ενός ευρύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος που λανσάρει η IFA, το οποίο πηγαίνει την γνωστή μας ανάλυση αναγκών ένα βήμα παραπέρα, συγκεκριμένα την αντικαθιστά με «ανάλυση κινδύνων» στα πρότυπα του επιχειρηματικού risk management.

Με επιστημονική και δοκιμασμένη μέθοδο και με βάση τις ιδιαιτερότητες της ζωής του κάθε πελάτη, το πρόγραμμα προχωρά σε υπολογισμό, μέτρηση και ανάλυση των κινδύνων, έτσι ώστε στο τέλος, ο υποψήφιος ασφαλισμένος να συνειδητοποιεί τι και κατά πόσο θα μπορούσε να απειλήσει την καθημερινότητα και την πορεία της ζωής του και πώς ο ίδιος θα μπορούσε να αποτρέψει κάτι τέτοιο απο το να συμβεί. Διαβάστε περισσότερα στο ifaacademy.eu

Εκδήλωση για το δίκτυο συνεργατών τους πραγματοποίησαν εξάλλου την Παρασκευή η  Απόλλων Α.Ε Μεσιτείας Ασφαλίσεων και η Safeline Α.Ε. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Ασφαλιστική Αγορά και Διαμεσολάβηση 2016» και στο βήμα, για να συζητήσουν μερικά από τα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας ανέβηκαν μεταξύ άλλων οι Μάγκνους Χατζηδημητρίου από την Metlife και Γαβρήλος Κατσάνος από την Generali, η οικονομολόγος Μυρτώ Χαμπάκη καθώς και στελέχη των δύο εταιρειών.

H τριήμερη έκθεση έδωσε γενικότερα την ευκαιρία να βρεθούν εκτός γραφείου και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους στελέχη από διαφορετικές εταιρείες, να δημιουργήσουν διάφορα πηγαδάκια και να ανταλλάξουν ευχές, απόψεις και…ανησυχίες (βλέπε νέες ασφαλιστικές εισφορές).

Και του χρόνου λοιπόν, με ακόμη περισσότερες καινοτομικές πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *