Skip to content

Βραβεύσεις Συνεργατών για τη My Life Partners

image002Σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα , οι partners είναι ακόμα στην αρχή!

Η ιδέα της ελεύθερης διαμεσολάβησης γεννήθηκε το 2010, αλλά τα πρώτα επιχειρηματικά βήματα έγιναν το 2014.  

Με εμπειρία 30 ετών, η νεοσύστατη εταιρεία my life parnters την οποία ηγείται ο Περικλής Φαραό, μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυσή της είχε τη χαρά να βραβεύσει τους συνεργάτες της, που έχουν ήδη αρχίσει και κατακτούν πρωτιές στη διαμεσολάβηση.

Πρωτιές οι οποίες οφείλονται στους Επαγγελματίες με στρατηγική επικεντρωμένη στον άνθρωπο αλλά και στους στόχους τους που δεν είναι άλλοι από τη συνεχόμενη βελτίωση της ποιότητας ζωής ασφαλισμένων και συνεργατών τους.

Με αφορμή τις βραβεύσεις των κορυφαίων ασφαλιστών της Εταιρείας για την παραγωγική χρονιά του 2015, συνεργάτες, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, φορείς τις διαμεσολάβησης, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς αλλά και στενοί φίλοι, συναντήθηκαν στον ιστορικό πολυχώρο της Αίγλης Ζαππείου για να χειροκροτήσουν τους τιμώμενους της βραδιάς.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και οι κ.κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου Πρόεδρος ΕΑΕΕ & Διευθύνων Σύμβουλος EUROLIFE, Πάνος Δημητρίου Διευθύνων Σύμβουλος GENERALI, Στάθης Τσαούσης Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών ERGO, Στέλιος Βουγιουκλίδης Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου ERGO, Μιχάλης Σωτηράκος Διευθυντής Πωλήσεων GENERALI, Μ. Χατζηδημητρίου Διευθυντής Πρακτορειακού δικτύου METLIFE, Μάριος Μοσχονάς Διευθυντής Πρακτορειακού δικτύου INTERAMERICAN, Γιώργος Τάσσης Διευθυντής Πωλήσεων της D.A.S. Hellas, Γιώργος Καραβίας Πρόεδρος ΣΕΜΑ, Βασίλης Μουντάκης Δημήτρης Γαβαλάκης Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ.

Στους ολιγόλεπτους χαιρετισμούς τους ο κ. Σαρρηγεωργίου τόνισε για ακόμη μια φορά ότι το μέλλον ανήκει στους σοβαρούς – σαν τον Περικλή Φαραό, ότι είναι αισιόδοξος για το μέλλον αλλά όχι για όλους και πως το κράτος –όπως το ξέραμε– έχει τελειώσει δημιουργώντας μια μεγάλη ευκαιρία. Με τη σειρά του ο κ. Δημητρίου μίλησε για τη νέα εποχή η οποία διαμορφώνεται μπροστά μας και πρέπει να υιοθετήσουμε αλλά και για το μέλλον της αγοράς που ανήκει στη διαμεσολάβηση ευχαριστώντας τον Περικλή Φαραό για τη συνεργασία. Τέλος, ο κ. Τσαούσης παραδέχτηκε πως ενώ δεν γνώριζε τον κ. Φαραό, τον εμπιστεύτηκε γρήγορα και η συνεργασία ξεκίνησε καθώς αναγνώρισε τη δουλειά του που θύμιζε οργάνωση γραφείου agency.

Ο ίδιος, αφού ευχαρίστησε τις εταιρείες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν δήλωσε πως στη mlp βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, πως θέλουν να χτίσουν σχέσεις Ζωής με τους πελάτες τους σχεδιάζοντας τη στρατηγική τους με επίκεντρο τον άνθρωπο και πως έχει μάθει να προσαρμόζεται μαζί με την ομάδα του με βάση τις αλλαγές στην κοινωνία.

Τις βραβεύσεις απένειμαν Για το διαγωνισμό πωλήσεων: Νέων Εισπράξεων ΖΩΗΣ 

  • Ο κ. Χατζηδημητρίου Μ. για την 6η θέση στον κ. Μιχαήλο Δαδάρο, συνεργάτης γραφείου Αττικής
  • Ο κ. Χουλιάρας Ν. για την 5η θέση στον κ. Κουνελάκη Ιωάννη, συνεργάτης γραφείου Αττικής
  • Ο κ. Κατσάνος Γ. για την 4η θέση στον κ. Δαμαλίτη Αργυρό, συνεργάτης γραφείου Σαλαμίνας
  • Ο κ. Σωτηράκος Μ. για την 3η θέση με υψηλές επιδόσεις στην κ. Νταή Κωσταντίνα – συνεργάτιδα γραφείου Πύργου
  • Ο κ. Στάθης Τσαούσης για τη 2η θέση με υψηλές επιδόσεις στον κ. Μπακομήτρο Απόστολο – συνεργάτης γραφείου Αίγινας
  • Ο κ. Πάνος Λεόπουλος για τη 1η θέση με υψηλές επιδόσεις στον κ. Μιχελάκη Νικόλαο – συνεργάτης Αττικής
  • Ο κ. Σαρρηγεωργίου Α. στον κ. Δαμαλίτη Αργύριο – συνεργάτης γραφείου Σαλαμίνας για τις διακρίσεις 2ος  Συνολικές Εισπράξεις Χαρτοφυλακίου, 1ος Συνολικές Εισπράξεις Γενικών ασφαλίσεων, 1ος Συνολικές Εισπράξεις Κλάδου Αυτοκινήτων
  • Ο κ. Δημητρίου Πάνος στον κ. Μιχελάκη Νικόλαο – συνεργάτης Αττικής για τις διακρίσεις, 1ος  Συνολικές Εισπράξεις Χαρτοφυλακίου, 1ος Συνολικές Εισπράξεις Κλάδου Ζωής

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *