Skip to content

Η αξία στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Advertorial

Η ασφάλιση αυτοκινήτου επιβάλλεται διά νόμου, αυτό είναι γνωστό σε όλους, η αίσθηση όμως αυτή της υποχρεωτικότητας ωθεί πολλούς από εμάς στην επιλογή ασφάλισης με βασικό κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή – «Αφού με υποχρεώνουν να το κάνω, ας κάνω το πιο φτηνό να ξεμπερδεύω», είναι ένας τρόπος σκέψης αρκετά συνηθισμένος στην περίπτωση της ασφάλισης αυτοκινήτου.

Είναι όμως ο σωστός τρόπος σκέψης όταν αυτό το οποίο ασφαλίζουμε, δηλαδή προστατεύουμε, είναι η οικονομική, ψυχική, ηθική και σωματική μας αντοχή σε περίπτωση ατυχήματος;

Αυτά τα οποία προστατεύει η ασφάλιση αυτοκινήτου, δηλαδή τα οικονομικά μας και την πνευματική και ψυχική μας ηρεμία, σε περίπτωση που άθελά μας βλάψουμε τον συνάνθρωπό μας στην άσφαλτο, είναι πολύτιμα. Η ασφάλιση που επιλέγουμε, πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή προστασία, σε αναλογία με την οικονομική μας δυνατότητα. Πρέπει δηλαδή να είναι ευέλικτη, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες, το στυλ ζωής και το όχημα του καθενός.

Για να επιλέξει όμως ο κάθε οδηγός το κατάλληλο προϊόν, πρέπει να βρίσκεται κοντά του κάποιος που θα τον βοηθήσει να καταγράψει και να αναλύσει τις ανάγκες του. Δηλαδή ένας ενημερωμένος και πρόθυμος ασφαλιστικός πράκτορας, που με υπομονή θα τον ακούσει και θα του προτείνει το κατάλληλο προϊόν.

Το οποίο πρέπει να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής και άρα να είναι διαθέσιμο εύκολα και γρήγορα, με ψηφιακές, απλές και αυτοματοποιημένες ει δυνατόν διαδικασίες, έτσι ώστε να μην χρειαστεί ο πελάτης να κουνηθεί από τη θέση του.

Και βεβαίως πρέπει να παρέχεται από μία αποδεδειγμένα ισχυρή και αξιόπιστη ασφαλιστική επωνυμία, με εκτενή παρουσία και διευρυμένο πελατολόγιο.

Αν όλα τα άνω προσφέρονται και σε προνομιακή και ανταγωνιστική τιμή, τότε ο ασφαλισμένος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αντίθετα, θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος ότι έκανε την επιλογή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένα προϊόν που «τικάρει» όλα τα άνω στοιχεία, δηλαδή ευελιξία, εξυπηρέτηση, καινοτομία και αξιοπιστία, είναι το “AutoSafe” που προσφέρει η Euroins, διεθνής και καταξιωμένος όμιλος με παρουσία σε 12 χώρες στο εξωτερικό και πελατολόγιο που φτάνει σχεδόν τα τέσσερα εκατομμύρια ασφαλισμένους.

H Euroins διαθέτει υποκαταστήματα στην Ελλάδα με πανελλήνια κάλυψη και δίκτυο συνεργατών, ασφαλίζει κάθε είδος και κάθε χρήση οχήματος με εύκολες και αυτοματοποιημένες διαδικασίες μέσα σε 24 ώρες. Τα προγράμματα προσαρμόζονται στις ανάγκες και στις οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου και επιλέγονται ψηφιακά με τη βοήθεια φυσικά του συνεργάτη της εταιρείας – που άλλωστε βρίσκεται πάντα κοντά στον ασφαλισμένο. Ο προασφαλιστικός έλεγχος, όπου χρειάζεται, γίνεται ψηφιακά και το συμβόλαιο εκδίδεται την επόμενη εργάσιμη μέρα. H Euroins και το “AutoSafe” συνεργάζεται με την Mondial Assistance.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το “AutoSafe” της Euroins μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

1 Comment

  1. Avatar

    Για κανε την προσπαθεια να καλεσεις το τμημα ζημιων κ ελα μετα να τα πουμε……


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *